Οι Εκδόσεις Εν Τύποις παραδίδουν στο κοινό ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο έχει ως επίκεντρο τα στερεότυπα και τα διαφορετικά ταλέντα των παιδιών. Το έγραψε η Μαρία Χριστοδούλου με την ευαισθυσία των δώδεκα της χρόνων και την οποία διακρίνει κριτική σκέψη. Την εικονογράφηση έκανε ο Σταύρος Ντορζής στην ίδια ηλικία με την συγγραφέα.

...Στη μέση της σκηνής, ο Ιάσονας, απολάμβανε το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών. Μπορούσε να διακρίνει τη συγκίνηση στα μάτια της μητέρας του, το φουσκωμένο από περηφάνια στήθος του πατέρα του, μα και τον ενθουσιασμό στο ντροπιασμένο βλέμμα του Θανάση, του Γιάννη και του Αλέξη. Έβλεπε, επίσης, πίσω από τις κουρτίνες τη Μόνικα να ζητωκραυγάζει. Ήταν αυτή που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή!…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Μαρία Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 2011. Μόλις άρχισε να διαβάζει, γνώρισε τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και ξετρελάθηκε! Από τότε δε σταμάτησε τα φανταστικά ταξίδια και τις ατελείωτες περιπέτειες μέσα στις σελίδες των βιβλίων. Παράλληλα, ξεκίνησε να γράφει και τις δικές της ιστορίες.

Σε ηλικία 9 χρονών έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Με ένα ζευγάρι λευκά φτερά» το οποίο εκδόθηκε και διατέθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι άτομο με ευαισθησίες σε κοινωνικά θέματα και οραματίζεται έναν κόσμο ομορφότερο για όλους. Ασχολείται με τη ρομποτική, κάνει μαθήματα programming, παίζει ποδόσφαιρο και κιθάρα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΥ

Ο Σταύρος Ντορζής γεννήθηκε το 2011 στη Λευκωσία. Οι εικόνες του βιβλίου αυτού είναι το αποτέλεσμα της πρώτης του προσπάθειας να δώσει χρώμα στις λέξεις. Εκτός από τη ζωγραφική, ασχολείται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Αγαπά τα ταξίδια και ονειρεύεται να ζήσει πολλές όμορφες περιπέτειες.

Μετά από επιθυμία της συγγραφέως τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Το βιβλίο διατίθεται στα γραφεία των Εκδόσεων Εν Τύποις , στα βιβλιοπωλεία του Εκδοτικού οίκου στην οδό Ονασαγόρου 18, 18Δ και σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ