Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες Κύπριες παρουσιάστριες και όχι άδικα! Πολλές νεαρές μαμάδες την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα για να  βλέπουν συμβουλές και τιπς που η ίδια χρησιμοποιεί για τα παιδιά της. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μοιράζοντας μοναδικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι η Kύπρια παρουσιάστρια έχει καταπληκτικό γούστο, όχι μόνο στη μόδα αλλά και στη διακόσμηση! Η απόδειξη, το μοντέρνο σπίτι της στο οποίο περνάει το χρόνο με την οικογένεια της και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της φωτογραφίες από κάθε γωνιά του σπιτιού.

Έχεις ξαναδεί όμως το σπίτι της; Τον χώρο που περνάει αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά της; Το μοντέρνο διαμέρισμα τους που βρίσκεται στη Λευκωσία, είναι πραγματικά υπέροχο! Εκτός από τη θέα που βλέπεις από το μπαλκόνι, η διακόσμηση του χώρου είναι εκπληκτική. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί κάποιος να δει την διακόσμηση και τη διαρρύθμιση που έχει κάνει η νεαρή μητέρα με το χώρο.

Δείτε τους προσωπικούς χώρους της οικογένειας μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ