Τα Χριστούγεννα, η ωραιότερη εποχή του χρόνου, δεν είναι απλά μία χρονική περίοδος αλλά ένα δυνατό συναίσθημα που φωλιάζει στις καρδιές μας. Μέσα από αυτή τη γιορτή της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ελπίδας το Μουσείο Παραμυθιού έρχεται να επεκτείνει τη δράση του «Να σου πω ένα παραμύθι» με τη χριστουγεννιάτικη εκδοχής της.

Η συγκεκριμένη δράση του Μουσείου Παραμυθιού ξεκίνησε εντελώς αυθόρμητα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας και πάνω από 80 αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, πολιτικοί και τραγουδιστές αφηγήθηκαν live μέσω της σελίδας του Μουσείου Παραμυθιού στο Facebook τα αγαπημένα τους παραμύθια σε χιλιάδες παιδάκια από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτά τα Χριστούγεννα, έχοντας ως πυξίδα του την αγάπη και την προσφορά, το Μουσείο Παραμυθιού έρχεται για να γίνει η «ευχάριστη είδηση» των ημερών. Παίρνοντας σκυτάλη από τη δράση μας «Να σου πω ένα παραμύθι» συνεχίζει τα παραμύθια μέσω της σελίδας στο Facebook ολόκληρο τον Δεκέμβριο, με την υποστήριξη του HELLO!

Η νέα δράση του Μουσείου Παραμυθιού, από την 1η μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου μας καλεί να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου με ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, από γνωστά και οικεία μας πρόσωπα. Αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, παρουσιαστές, ηθοποιοί και πρόσωπα-έκπληξη θα διαβάζουν καθημερινά στα παιδιά μας όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες μέσα από βίντεο που θα ανεβαίνουν στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook.

Διάσημα πρόσωπα καλέστηκαν να διαβάσουν ένα παραμύθι για τα παιδιά ανάμεσα σ’ αυτούς, ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, η παρουσιάστρια, Γιώτα Δαμιανού και ο ηθοποιός, Βασίλης Χαραλάμπους.

Δείτε τα βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ