Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και η Λευκωσία έχει βάλει τα γιορτινά της. Μέσα από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο δημοσιογράφος Ιάκωβος Ιακώβου μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στη Στασικράτους, η οποία έχει μπει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και περιμένει να υποδεχθεί τον κόσμο. Με διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, με τις γλάστρες που έχουν χριστουγεννιάτικες μπάλες πάνω αλλά και τα καταστήματα με τις στολισμένες βριτρίνες, η Στασικράτους υπόσχεται ότι θα μας βάλει στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου-Κυριακή 18 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Στασικράτους. Θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Χριστούγεννα στη Στασικράτους» μέσα σε έντονο φιλανθρωπικό κλίμα, ενθαρρύνοντας τη συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας. Ο κόσμος μπορεί να συνδυάσει τα ψώνια του με διασκέδαση και να προσφέρει σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα.

Παράλληλα, η Πρόεδρος Συνδέσμου Καταστηματαρχών Στασικράτους Μαρία Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι τα καταστήματα το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοικτά μέχρι τις 20:00 ενώ πολλά είναι αυτά που θα έχουν και εκπτώσεις για το κοινό. Μιλώντας για την κίνηση της αγοράς, η κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί αλλά σίγουρα περιμένουν περισσότερα. Μάλιστα, καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στο κέντρο της πόλης καθώς η Στασικράτους πλέον είναι προσβάσιμη σε όλους, με πληθώρα καταστημάτων και εστιατορίων.

Εκτός από την Στασικράτους, ο παλμός των Χριστουγέννων «χτυπά» και στη Μακαρίου, στη Φανερωμένη, στην Ερμού και στις διάφορες μικρές πλατείες της πρωτεύουσας. Υπάρχουν καθημερινά πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ο κόσμος μπορεί να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ