Ωδή στον κόσμο των επίπλων και του design αποτελεί το κατάστημα “BOIS BLANC HOME” το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό και αποτελεί τη νέα άφιξη γούστου και στιλ για το σπίτι και όχι μόνο.

Μια απλή περιδιάβαση στον κόσμο του με ένα κλικ στο ΒΟIS BLANC HOME , θα σας πείσει ότι είναι η τέλεια λύση για μια ανακαίνιση στο σπίτι, στο μαγαζί, στη βεράντά σας, ακόμα και μια ιδανική ιδέα για να αναβαθμίσει το στιλ στην καθημερινότητά σου με έπιπλα που κάνουν την διαφορά εξυμνώντας την ποιότητα στο χώρο.

Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν να επιπλώσουν πλήρως το σπίτι σας, η σειρά BOIS BLANC HOME προσφέρει έπιπλα και αξεσουάρ από φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μπαμπού, θαλάσσιο γρασίδι, φυσικά υφάσματ, κ.α.

Δεσμευμένη στην παροχή βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, η αποκλειστική μας σειρά BOIS BLANC BABY προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επίπλων και αξεσουάρ από μπαστούνι και μπαμπού, για βρεφικά και παιδικά δωμάτια. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και την άψογη ποιότητα επίπλων και αξεσουάρ, η ομάδα του καταστήματός είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε απορία και να δώσει λύσεις στους χώρους σας.

Και εν αναμονή του Black Friday, η ευκαιρία είναι μπροστά στα μάτια της και φαντάζει ιδανική γεμάτη στιλ, ποιότητα και γούστο. Από 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα το “”BOIS BLANC HOME” θα προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 35%, δίνοντας την τέλεια λύση για να εξερευνήσουμε τον “μικρό παράδεισο” των επίπλων, να επωφεληθούμε από τις εκπτώσεις και προσφορές και να γνωρίσουμε έναν άλλο κόσμο που υμνεί την καλαισθησία και την διαχρονικότητα του στιλ στο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί τους μέσα από τα άνωθεν social media

ή

επισκεφτείτε τον ξεχωριστό χώρο στη Λεμεσό στην Ελλάδος 119

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ