Ήρθε για να μας αναστατώσει, να μας ξεσηκώσει και να μας χαρίσει τα καλύτερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής που αγαπάμε. Έχει τη σφραγίδα του ALPHA Κύπρου και εκπέμπει στη συχνότητα 101.4 παγκύπρια και στην  96.1 για Λεμεσό. Ο λόγος για το ALPHA Radio που «εισβάλλει» δυναμικά στα ερτζιανά και ενισχύει περεταίρω τη δυναμική του Ομίλου Μέσων Ενημέρωσης ALPHA Κύπρου.

Με σλόγκαν «ΜΟΝΟ ALPHA Radio»,  το νέο ραδιόφωνο των ερτζιανών υπόσχεται να βάλει χρώμα στον άνεμο των FM αλλά και όμορφες πινελιές συναισθημάτων στην καθημερινότητα μας.  Πρόκειται για ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο που επιλέγει την καλύτερη mainstream pop, έντεχνη και ελαφρολαϊκή μουσική για να μας ταξιδέψει και να μας φτιάξει τη διάθεση. Ας μην ξεχνάμε ότι… το Ραδιόφωνο είναι η θεατρική σκηνή του μυαλού! Όμορφη μουσική, ωραίες φωνές και μια παρέα μουσικών παραγωγών που υπόσχεται να σας αγγίξει, να σας πάρει από το χέρι και να σας κρατά συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ομάδα των ραδιοφωνικών παραγωγών θα μας κρατούν συντροφιά στις πιο κάτω ζώνες:

06:45 – 10:00 Μαρίνος Κόνσολος / Solo Consolo

10:00 – 13:00 Σόφη Χρυσάνθου

13:00 – 14:00 Drive time DJ Mix χωρίς διακοπή με τον Βασίλη Κουμεντάκο

14:00 – 17:00 Εριλένα Πελαγία

17:00 – 19:00 Ράνια Κωστάκη

19:00 – 21:00 DJ Mix με τον Βασίλη Κουμεντάκο

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του alphanews.live Άσπα Κόγκα θα εισβάλει στις εκπομπές με σκοπό τη σύντομη και ουσιαστική ενημέρωση με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Παράλληλα από τις 9 το πρωί και μετά θα μας ενημερώνει με τίτλους ειδήσεων και όχι μόνο. 

Στο ALPHA Radio απολαμβάνουμε όλες τις νέες μουσικές κυκλοφορίες, αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που είτε σιγοτραγουδήσαμε ή φωνάξαμε με όλη μας τη δύναμη.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του alpharadio.cy και ακολoυθήστε το στο Facebook, Instagram και TikTok.

ΜΟΝΟ ALPHA Radio στους 101.4 και 96.1 για Λεμεσό

Ακούστε το ALPHA Radio ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ