Χθες το απόγευμα, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους “Με αγάπη Χριστιάνα” προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Παναγή στον Χάρη Παπαθεοχάρους. Μεταξύ άλλων η Τζώρτζια έκανε αναφορά στην προσωπική της ζωή και αν στο μέλλον θέλει να αποκτήσει οικογένεια. Ένα από τα πράγματα που εκμυστηρεύθηκε η όμορφη δημοσιογράφος, είναι την περίοδο της ζωής της όπου η μητέρα της είχε αρρωστήσει με Καρκίνο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η μητέρα της πριν από χρόνια, καταφέρνοντας στο τέλος να νικήσει τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σε μια τρυφερή ηλικία των 15 ετών, το να δέχεσαι ένα τηλεφώνημα κι απλά να σου λένε «έχω καρκίνο του μαστού», καταλαβαίνεις… Ήταν σαν ένα παραμύθι που δεν θα είχε καλό τέλος. Είναι απίστευτο ότι με αυτό το τηλεφώνημα μπήκε μέσα μου το συναίσθημα της προστασίας…

Δεν με είδε ποτέ να κλαίω. Δεν με είδε ποτέ να στεναχωριέμαι και πολύ χαρακτηριστικά θυμάμαι τις ημέρες που έπεφταν τα μαλλιά της. Ήμουν δίπλα της και απλά να βλέπεις τη μητέρα σου, μία δυναμική γυναίκα, να κάνει στον νιπτήρα και να πέφτουν τα μαλλιά της. Και να τη βλέπεις… Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Στην επέμβασή της μπορώ να σου πω ότι δεν είχα αγωνία… Ήταν η πίστη μου»!

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ