Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξόδιος ακολουθία για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο, με φίλους και συγγενείς να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 24χρονης Αναστασίας μεταφέρθηκε χθες στην Κύπρο, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη.

Η εξόδιος ακολουθία άρχισε στις 2 μετά το μεσημέρι. Σημειώνεται ότι με απόφαση της Προεδρίας, η κηδεία του Κυπριανού τελείται δημοσία δαπάνη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρίσταται στην κηδεία.

Η οικογένεια παρακάλεσε δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως σεβαστούν την επιθυμία τους να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τη νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Επίσης, παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην τελευταία του κατοικία ο Κυπριανός

Εξάλλου, στο Αυγόρου αναπαύεται ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία. Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα το πρωί το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην κοινότητα. Ο 23χρονος φοιτητής τάφηκε στο κοιμητήριο του χωριού.

Έντονη ήταν και η εκπροσώπηση εκ μέρους της Πολιτείας, καθως στην κηδεία έδωσαν το «παρών» τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, καθώς και οι Υφυπουργοί Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Τουρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ