Πολλά είναι τα coffee shops που υπάρχουν στη περιοχή σου, αλλά πάντα κάποιο θα ξεχωρίζεις.

Είτε για την ποιότητα καφέ, ήταν για τον φρέσκο αέρα που αποπνέει, είτε γιατί είναι το καινούργιο trend με όλο τον “καλό” κόσμο, είτε γιατί εκεί μπορείς να βγάλεις τις πιο instagrammable φωτογραφίες σου.

Όποιος και να είναι ο δικός σου λόγος που ξεχωρίζεις το δικό σου αγαπημένο coffee shop, εμείς έχουμε να σου πούμε πως στην Λεμεσό, υπάρχει ένας μικρός “θησαυρός” που τα συνδυάζει όλα αυτά και με το παραπάνω. Ποιο είναι αυτό; Ήρθε η ώρα να το μάθεις λοιπόν, εάν δεν το ξέρεις ήδη!

Μα φυσικά το “Black Rooster”, το οποίο ήρθε για να μείνει και να γίνει το talk of the town!

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, δέχτηκε τεράστια απήχηση από το κοινό και κατάφερε να γίνει το αγαπημένο των “Influencers” με αποτέλεσμα να γίνει και viral στα social media.

Νίκος Κανέτης, Φωτεινή Γιάγκου, Ιφιγένεια Πιερίδου και άλλοι πολλοί επισκέφθηκαν (προ lockdown) το μαγαζί και θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο, την ιδιαίτερη εντύπωση που τους έκανε. Ένας χώρος ανανεωμένος, μοντέρνος, που σε κάνει να νιώθεις άνετα, παρέχει ταυτόχρονα, άριστες υπηρεσίες και προπάντων…τον καλύτερο καφέ που μπορείς να βρεις!

To “Black Rooster Espresso Bar” ξεκίνησε από μια συζήτηση τριών φίλων που ήθελαν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό στους παλιούς δρόμους της Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό. έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Μετά από αρκετούς μήνες μελέτης και συζήτησης για το εν λόγω εγχείρημα, αποφάσισαν να το ανοίξουν και να του δώσουν το όνομα “Black Rooster”. Πως προέκυψε αυτό; Ήθελαν ο καφές του να γίνει το “πρώτο πράγμα” που ξυπνά για τα καλά τους πελάτες, πράγμα που συνέβαινε μόνο με τον κόκορα κατά την ανατολή του ήλιου χρόνια πριν.

Η ιδέα συνεχίστηκε με κόκορες σε γκράφιτι και την λέξη “Κικιρίκου” σε hashtags στην είσοδο. Όπως καταλάβατε, λίγες μέρες ήταν αρκετές για να “κατακλυστεί” το Instagram με φωτογραφίες από το συγκεκριμένο σημείο, από νεαρούς χρήστες που βρήκαν πρωτοπόρα και μοντέρνα την ιδέα

Το κατάστημα αν και τώρα δεν μπορεί να φιλοξενήσει τους πελάτες του λόγω της πανδημίας και των μέτρων αναχαίτισής της, λαμβάνει παραγγελίες για take away, drive thru και delivery , επίσης online στο Foody και στο Bolt.

Οπότε μην ανησυχείς καθόλου, γιατί αν και κλειστά, μπορείς να προμηθευτείς και πάλι, καλό καφέ και λαχταριστά εδέσματα από το νέο trendy coffee shop της συμπρωτεύουσας.

Μην περιμένεις καθόλου, κάνε τις παραγγελίες σου διαδικτυακά ή τηλεφωνικά, απόλαυσε τις και…”thank us later”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ