Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες διασωθέντων επιβαινόντων στο μοιραίο Intercity 62, που τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, στοιχίζοντας τη ζωή 57 ανθρώπων.

Η τσάντα της, ένα χακί σακίδιο πλάτης, είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε αποσκευές και συντρίμμια μετά τη σφοδρή σύγκρουση και το νεαρό κορίτσι αναγκάστηκε να τη σκίσει, ώστε να καταφέρει να βγάλει το κινητό της και να ειδοποιήσει τη μητέρα της ότι είναι καλά. Λίγες ημέρες μετά την πήγε για επισκευή σε κατάστημα μεταποίησης στο Μαρούσι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Αλέξανδρος Φούρλας, τη φωτογράφισε και την ανέβασε στο Facebook, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα ότι τουλάχιστον αυτό το σακίδιο μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος μεταποίησης για την τραγωδία στα Τέμπη:

«Επισκευή τσάντας νεαρής φοιτήτριας του 5ου βαγονιού. Ανεβάζω τη φωτογραφία αυτή γιατί πρέπει να συνεχίσει αυτή η τσάντα να υπάρχει και να λειτουργεί. Για να μην ξεχαστεί ποτέ από πού κατάφερε να βγει… Τώρα για τον πόνο που κουβαλά… εκκωφαντική σιωπή…», έγραψε ο κ. Φούρλας.

Πηγή:iefimerida.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ