Τα γυρίσματα γνωστού σουηδικού reality show πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Η Κύπρος έχει μπει ξανά στον χάρτη των διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών και η κάμερα της εκπομπής Alpha Ενημέρωση και η δημοσιογράφος Όλγα Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Λάρνακα για να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για το reality show ”The Challenge”.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο Πρόεδρος Επιτροπής Οπτικοακουστικής Κύπρου, Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της παραγωγής στην Κύπρο και τα πολλαπλά οφέλη της.

Αρχικά, όπως αναφέρει, η Κύπρος θα προβληθεί περισσότερο στο σουηδικό κοινό και ευελπιστεί για αύξηση του τουρισμού. Παράλληλα, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή είχε έδρα για πολλά χρόνια την Μάλτα αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες του οργανισμού Invest Cyprus και επαφές με τους ιδιοκτήτες, κατέστη εφικτή η μεταφορά της στην Κύπρο.

Σχετικά με το reality show ”The Challenge”, διαγωνίζονται 18 συμμετέχοντες και στο σπίτι υπάρχουν 48 κάμερες. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και εκτός σπιτιού όπως στη θάλασσα που γίνονται διάφοροι αγώνες και μέσα σε δύο μέρες γυρίζεται ένα επεισόδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ