Αρκετοί Κύπριοι στο χώρο του θεάματος έχουν ξεκινήσει να καταγγέλουν περιστατικά σωματικής ή ψυχολογικής βίας που έχουν υποστεί στο χώρο της εργασίας τους.

Πριν από λίγες ημέρες ο Προκόπης Αγαθοκλέους παραχώρησε συνέντευξη στην Τάνια Νεοκλέους για το περιοδικό “Down Town” όπου σχολίασε τα όσα αφορούν τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Προκόπης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους ηθοποιούς της νέας γεννιάς της Κύπρου με πολύ κόσμο να έχει ήδη αναγνωρίσει το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Αυτό πρέπει να εκλείψει, γιατί είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που τρέφεται από τόσα άλλα κοινωνικά φαινόμενα όπως η πατριαρχία, ο σεξισμός, ο ρατσισμός, ο εθνικισμός κλπ. Είναι ένα τέρας που τρώει από τα υπόλοιπα “τερατάκια”. Επομένως οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές περιβάλλον, όπου όποιος εκδηλώνει τέτοιες συμπεριφορές, να αποβάλλεται. Δεν μπορείς να μπαίνεις σε μία αίθουσα και επειδή είσαι ο σκηνοθέτης ή ο θιασάρχης να απευθύνεσαι στον άλλο λέγοντάς του μα πως παίζεις έτσι ή φύγε. Έχει συμβεί να είμαι μάρτυρας σε κάτι τέτοιο, να απολύεται συνάδελφός μου την ώρα της πρόβας με τον χειρότερο τρόπο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ