Σύμφωνα με την δημιουργό της πολυβραβευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας άμεσης κράτησης ημερομηνίας πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com, Μαρία Ευριπίδη, μελλόνυμφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γερμανία, την Αυστρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α. ταξιδεύουν στην χώρα μας για να τελέσουν τον γάμο τους συνοδευόμενοι από την οικογένεια και τους φίλους τους.

Από τις αγαπημένες περιοχές των τουριστών για την τέλεση πολιτικού γάμου είναι η Πάφος, η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς.

Η απλοποίηση των διαδικασιών κράτησης πολιτικού γάμου για τους τουρίστες στην Κύπρο, η μείωση της γραφειοκρατίας, τα μαγευτικά τοπία της χώρας μας και ο επαγγελματισμός με τον οποίο όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο αντιμετωπίζουν το κεφάλαιο του γαμήλιου τουρισμού, συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξη του κλάδου, τονίζει η δημιουργός του BookYourWeddingDay.com.

Παραλαμβάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Gold Award στην κατηγορία «Strategy and Innovation», στα Cyprus Tourism Awards 2022, η Μαρία Ευριπίδη ανέφερε πως ο γαμήλιος τουρισμός αποφέρει στην κυπριακή οικονομία πέραν των 100 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επεσήμανε την διαχρονική στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, στη ανάπτυξη του κλάδου.

Η δημιουργός του Bookyourweddingday.com επεσήμανε επίσης πως μέσω της πλατφόρμας, στα έξι χρόνια λειτουργίας της, έγιναν 19.300 κρατήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα και αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα προστεθούν νέες καινοτομίες που θα συμβάλουν ακόμη περισσότερο στην αύξηση των κρατήσεων. «Πρόκειται για καινοτομίες που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τα ξενοδοχεία αλλά και τα Δημαρχεία της Κύπρου να αυξήσουν τις κρατήσεις τους».

Υπενθυμίζεται ότι για κάθε κράτηση πολιτικού γάμου που γίνεται, αυτό μεταφράζεται σε τριάντα τουλάχιστον κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Κύπρου για δέκα ημέρες, που είναι οι φίλοι και οι συγγενείς που ταξιδεύουν στην Κύπρο μαζί με τους μελλόνυμφους. Παράλληλα για την υλοποίηση των γάμων δραστηριοποιούνται εκατοντάδες επαγγελματίες στο τομέα του τουρισμού, της εστίασης και της διοργάνωσης γάμων.

Η καινοτόμος και πολυβραβευμένη πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2017, με εμπνεύστρια τη Μαρία Ευριπίδη. Μια κορυφαία επαγγελματία με χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο, η οποία προχώρησε στη δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης, δίνοντας άμεσα λύσεις στους Τουριστικούς Οργανισμούς από το εξωτερικό καθώς και στα ζευγάρια που κάνουν κρατήσεις για να τελέσουν πολιτικό γάμο σε Κύπρο και Ελλάδα. Αρχικά η BookYourWeddingDay.com έκανε την εμφάνιση της ως μια start-up κυπριακής ευρεσιτεχνίας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει την επανάσταση στην αγορά του γαμήλιου τουρισμού. Ακολουθώντας την προσέγγιση «Blue Ocean Strategy», μετατρέποντας δηλαδή πιθανούς ανταγωνιστές σε συνεργάτες, δημιούργησε μια νέα παγκόσμια αγορά. Πέραν από την Κύπρο και την Ελλάδα η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com, επεκτάθηκε σήμερα δραστηριοποιείται και συνεχίζει να αναπτύσσεται ανά το παγκόσμιο.

Ο καινοτόμος τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας, βασίζεται στην άμεση κράτηση ημερομηνίας για την τέλεση γαμήλιων τελετών, παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα χώρων και ημερομηνιών και εξαλείφει την αναμονή. Δράσεις που συμβάλλουν στην επιτυχία της και ενισχύουν έμπρακτα τις τοπικές οικονομίες και τον τουριστικό τομέα, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό. Το BookYourWeddingDay.com κατάφερε με τον επαγγελματισμό του να συνάψει συνεργασίες με πολλές Δημοτικές Αρχές, ξενοδοχεία και άλλους  χώρους, καθώς και με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως την TUI Ηνωμένου Βασιλείου. Μέσα στα έξι χρόνια λειτουργίας της η πλατφόρμα έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει βραβευτεί σε Κύπρο, Ελλάδα και ανά το παγκόσμιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ