Η ORB Communications ως ένα σύγχρονο γραφείο επικοινωνίας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον ενθουσιώδη αλλά και χιουμοριστικό κόσμο του TikTok. Άλλωστε, μια από τις οκτώ εντολές της ORB, είναι να είναι πάντα ανοικτή σε οτιδήποτε νέο και καινοτόμο.

Η εταιρεία υιοθέτησε χιουμοριστικά concepts, τα οποία ‘έντυσε’ με τον μανδύα του εργασιακού περιβάλλοντός της. Στο TikTok account της ΟRB μπορεί να βρει κανείς βίντεο εμπνευσμένα από την εταιρική πραγματικότητα της εταιρείας, με αντιδράσεις των “Orbers” ύστερα από σκληρά deadlines, αυστηρά feedback πελατών αλλά και concepts από διάφορα trends που κυκλοφορούν στον ψηφιακό κόσμο.

Η χρήση του TikTok και η σωστή προσαρμογή του στους προσανατολισμούς του κάθε brand, προσδίδει ένα διαφορετικό χρώμα και ύφος στην επικοινωνία. Έτσι και η ΟRB Communications, ένα από τα ελάχιστα γραφεία επικοινωνίας που διαθέτει TikTok account, προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς, υιοθετώντας όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας.

Η ORB, στα πλαίσια της εταιρικής της κουλτούρας, έχει καθιερώσει ένα καθημερινό TikTok session με μπόλικο γέλιο και χιούμορ. Πλέον, για τους “Orbers” το TikTok αποτελεί μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα, μια μορφή ψυχοθεραπείας, η οποία προσφέρει χαλάρωση σε πιεστικές και απαιτητικές μέρες.

Αν δεν ακολουθείς ήδη την ORB στο TikTok, τότε φαντάσου πώς είναι ο Ψινάκης ή ο Μουρίνιο σ’ ένα γραφείο επικοινωνίας, πώς είναι ένας social media manager όταν κάνει τυπογραφικά λάθη, τι συμβαίνει όταν μπαίνει σε ανύποπτο χρόνο η creative director στα γραφεία ή πώς είναι οι account managers όταν περιμένουν έγκριση από πελάτες.

Για να μην χάνεις τίποτα από όλα αυτά, ακολούθησε το account της ΟRB Communications στο TikTok, εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ