Όλοι ξέρουμε πως ο χώρος, τα χρώματα, η επίπλωση και ιδίως η πινακίδα και σήμανση που θα επιλέξει μια επιχείρηση να την αντιπροσωπεύσει “παίζουν” καθοριστικό ρόλο για την πελατεία.

Σίγουρα κάνοντας ένα τόσο σημαντικό βήμα -όπως να ανοίξεις ή να ανανεώσεις μια επιχείρηση- και παίρνοντας στα απολύτως σοβαρά αυτό που θέλεις να πετύχεις, ξέρεις ότι δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα στην τύχη, πόσο μάλλον την εικόνα σου. Πολλοί μπορούν το διευθετήσουν, αλλά σε λίγους μπορείς να έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα καταφέρουν ότι σου έχουν υποσχεθεί εξ’ αρχής.

Στην Κύπρο και όχι μόνο, αυτός που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα brands για μια τέτοια δουλειά, ακούει στο όνομα “Pissis Ltd” και διαθέτει μια all-in-one λύση.

Η εταιρεία “Pissis Ltd” ιδρύθηκε το 1969 και σε μόλις λίγο καιρό κατάφερε να είναι η μετρ του είδους στον χώρο. Αυτό που την διαφοροποιεί από όλους τους υπόλοιπους, είναι η προσέγγιση που χρησιμοποιεί. Κάθε πελάτη θα τον δει ξεχωριστά και θα λάβει υπόψιν τα τεχνολογικά δεδομένα, ώστε να προσφέρει σε κάθε περίσταση ένα άκρως μοντέρνο και φρέσκο αποτέλεσμα.

Αν και έχουμε μάθει πως το υψηλό κόστος συνεπάγεται με καλύτερη ποιότητα, αυτό έρχεται αυτομάτως να το “ανατρέψει”, αφού πέραν από τον επαγγελματισμό και τις δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης που κατάφερε να κτίσει, η εν λόγω εταιρεία προσπαθεί να συνδυάσει άριστη ποιότητα με αποτελεσματικότητα κόστους.

Η εταιρεία εξιδανικεύεται στον σχεδιασμό και στην παραγωγή πινακίδων, επίπλωσης, στις ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές και στην διαφημιστική σήμανση, προσφέροντας λύσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως πρατήρια βενζίνης, υπεραγορές, εστιατόρια, και διάφορες επιχειρήσεις εντός και εκτός Κύπρου. Ο επαγγελματισμός, η δεξιοτεχνία, ο μοντέρνος τρόπος σκέψης και η πολύχρονη εμπειρία, ήταν μερικά στοιχεία που έκαναν τα μεγαλύτερα brands όπως Burger King, KFC, ENI, Αλφαμέγα, Mc Donalds, Πετρολίνα, Ελληνική Τράπεζα κ.α. να τους εμπιστευτούν.

Η ομάδα της Pissis βρίσκεται δίπλα στον πελάτη από την αρχή της ιδέας, κατά την διάρκεια υλοποίησης, στην ολοκλήρωση, αλλά και έπειτα, ώστε να σιγουρευτούν πως το αποτέλεσμα δεν θα ενθουσιάσει μόνο τον ίδιο, αλλά και όλους όσους θα βρίσκονται κατά διαστήματα εκεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ