Μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας , Ντίνο Έλληνα, αλλά και συνεργάτες του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου σέρβιρε τα άτομα που παρευρέθηκαν στο γεύμα που οργάνωσε ο Αθλητικός Πνευματικός Όμιλος «Ευαγόρας» Αμιάντου, με σκοπό την οικονομική στήριξη μέλους του, που βρίσκεται στο εξωτερικό, με προβλήματα υγείας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νεοφύτου, «είναι χαρά αλλά και υποχρέωση μας να βοηθούμε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν τη στήριξη των συνανθρώπων μας». Πρόσθεσε ότι «στην Κύπρο μπορεί να περάσαμε και από περιόδους ελλειμμάτων μέσα από την μεγάλη κρίση που περάσαμε, όμως ακόμα και στην περίοδο των μεγάλων ελλειμμάτων, υπήρχε και υπάρχει ένα πλεόνασμα ανθρωπιάς».

Αναφερόμενος στην πρωινή περιοδεία του στη λαϊκή αγορά, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε πως, μπορεί να συνάντησε «ανθρώπους με ροζιασμένα χέρια, ρυτιδωμένα πρόσωπα, αλλά από όλους άκουσα Δόξα τω Θεώ, με μια παραίνεση που πρέπει να δούμε και ως Βουλή».

Συγκεκριμένα, όπως είπε, θα πρέπει αυτές οι λαϊκές αγορές να αφορούν μόνο παραγωγούς και όχι εμπόρους. «Είμαι άνθρωπος της ελεύθερης οικονομίας, στηρίζω το εμπόριο, στηρίζω την φιλελεύθερη άποψη για την οικονομία αλλά θεωρώ ότι στις λαϊκές αγορές πρέπει να κάνουμε τη ρύθμιση να είναι μόνο για τους πραγματικούς παραγωγούς», συμπλήρωσε.

Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι οι παραγωγοί θα έχουν τη στήριξη του ΔΗΣΥ.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: KYΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ