«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Βουλής, Αδάμο Αδάμου

 

Όταν οι παρέες σμίγουν ξανά, γίνονται αποκαλύψεις. Θα τον ενδιέφερε να διεκδικήσει την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Κλείνει τον βουλευτικό του κύκλο, αλλά όχι τον πολιτικό του βίο και δεν παύει ποτέ να δηλώνει ότι η ιδεολογία του είναι ο άνθρωπος! Ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου ετοιμάζεται να κάνει μία διαφορετική εμφάνιση στην «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», με τον ίδιο να μιλάει ακόμα και για τον προσωπικό του φίλο, τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά…

Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:20 στον ΑLPHA Κύπρου, η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τον γιατρό της Βουλής, τον Παθολόγο-Ογκολόγο και πρώην Ευρωβουλευτή Αδάμο Αδάμου. Η εκπομπή κάνει αρχή από τα φοιτητικά του χρόνια στους Αμπελόκηπους και με ένα γρήγορο flashback βλέπουμε όλες τις μεγάλες στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στην ψυχή και το μυαλό του.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του, ο γάμος του και τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά και το κόστος που «πληρώνει» ένας γιατρός για να ασκεί το επάγγελμά του.Παρόλο που ήθελε να σπουδάσει Φιλολογία αντί Ιατρική, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τον κερδίζει η πολιτική… Αλήθεια ή όχι, ανεβαίνει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας και μας συστήνει την παρέα που τον συνοδεύει, αλλά και τους πολύ καλούς του φίλους που του έχουν ετοιμάσει βίντεο-έκπληξη.

Ποιοι θα ξυπνήσουν μνήμες στον Αδάμο Αδάμου από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα χρόνια στον στρατό, όπου υπηρέτησε στις δυνάμεις των καταδρομών;Με ολοκαίνουργιο σκηνικό, ζωντανή ορχήστρα και συνεχή εναλλαγή θεματολογίας, η εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» δίνει ένα αλλιώτικο αέρα στο βράδυ της Κυριακής μας, γεμάτο εκπλήξεις, χιούμορ, ταλέντο και φαντασία!

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η μουσική εκπομπή που ανοίγει την πόρτα στην κυπριακή παράδοση και οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν στην πιοcelebrityεκδοχή της!

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:20 στον ALPHAΚύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ