Ήμερα της γυναίκας… αλλιώς για το HELLO! Cyprus με άνδρες που αγαπούν τις γυναίκες, να μιλούν στο γυναικείο lifestyle portal και να εκμυστηρεύονται τη δική τους λατρεία για το γυναικείο φύλο μέσα από την συνύπαρξη και την καθημερινότητα με ξεχωριστές γυναίκες.

Άλλωστε στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της και ένας άνδρας να την εξυψώνει στα ουράνια για τους “άθλους” και τις ενέργειες που καθημερινά επιτελεί.

O Nίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργός Εξωτερικών μιλάει στο HELLO! Cyprus για την ημέρα της γυναίκας και ξεχωρίζει μέσα από τα δικά του μάτια τις δικές τους ξεχωριστές γυναίκες, οι οποίες αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη ημέρα και μέσα από τις πράξεις και το έργο τους, τον έμαθαν να σέβεται, να εκτιμά και να αγαπά ακόμη περισσότερο το γυναικείο φύλο.

Ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε ποιες είναι οι γυναίκες της ζωής του και για ποιες θα γιορτάσει σήμερα, μοιράζοντας με τους αναγνώστες μας ανεκτίμητες για τον ίδιο φωτογραφίες, γεμάτες συναισθήματα και “εικόνες” που θα την θυμίζουν την… γυναίκα της ζωής του.

Ημέρα της Γυναίκας… Το μυαλό μου πάει απευθείας σε δύο γυναίκες. Στη μάνα μου και στη γυναίκα μου.

Η μία καθόρισε τις γραμμές πάνω στις οποίες πορεύομαι μέχρι σήμερα, με αγάπησε και την αγάπησα πολύ, την θαύμασα για τις ικανότητες, την εργατικότητα και το γινάτι της για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της, και μέσα από την αδυναμία που μου είχε ως ο μικρότερος σε μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, σαν να μου έλεγε «κυνήγα το όνειρο σου πάντα».

Δούλευε μια ζωή, μαζί με τον πατέρα μου, για να μην μας λειπει τιποτα, και παρόλο που δεν τα είχαμε όλα, με την συμπεριφορά της, μας δημιουργούσε το απίστευτο συναίσθημα ότι δεν μας έλειπε τίποτα.  Αξιοπρεπής και περήφανη για τα παιδιά της, και αυτή η αξιοπρέπεια και η περηφάνια είναι τροφή που σε θρέφει μια ζωή. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς. 

Η δεύτερη είναι η γυναίκα μου που από την πρώτη μέρα που την γνώρισα στέκεται δίπλα μου σε ότι και αν κάνω, είναι το αποκούμπι μου αλλά και ο πιο αυστηρός μου κριτής. «Αν αξίζεις, θα διακριθείς. Αν εργάζεσαι, θα δικαιωθείς. Αν είσαι δίκαιος, θα σε σέβονται και οι άλλοι». Με πολλή αγάπη μας στέκεται όλους, μας απογειώνει με την εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά και μας προσγειώνει κάθε φορά που τα πόδια πάνε να εγκαταλείψουν τη γη. Αυτό οδηγεί στην πολυπόθητη ισορροπία. Σύζυγος, μάνα, πετυχημένη επαγγελματίας και πολλά πολλα άλλα. Την αγαπώ και την θαυμάζω.

Σκέψου και εσύ ποια είναι η ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σου και χάρισε της σήμερα ένα χαμόγελο και το πιο γλυκό… HELLO! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ