Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε», βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ!

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του νησιού μας ο οποίος πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με τη Νάταλι Κάτερ και πλέον δεν διστάζουν να το δείξουν. Ειδικά το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αναρτά συνέχεια φωτογραφίες μαζί και έτσι πυροδοτήθηκαν οι φήμες ότι το νεαρό ζευγάρι έχει συγκατοικήσει. Θα κάνουν όμως το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα… ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο Στέφανος Μιχαήλ κλήθηκε να απαντήσει αν βλέπει το ενδεχόμενο γάμου στο μέλλον με τη Νάταλι.

Ο Στέφανος Μιχαήλ χαμογέλασε και απάντησε στους παρουσιαστές πως ο γάμος βρίσκεται σίγουρα στα σχέδια του και είναι κάτι που θέλει σίγουρα να κάνει στην ζωή του, την κατάλληλη όμως ώρα και στιγμή όπως διευκρίνισε. Οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη σχέση του με την Νάταλι Κάτερ με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως εύχεται και αυτός το ίδιο!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν του αρέσει η πολυκοσμία χωρίς βέβαια να τονίζει πως δεν θέλει να παρεξηγηθεί αυτό που απάντησε και πως χαίρεται πολύ όταν ο κόσμος του εκφράζει την αγάπη του, απλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που επιθυμεί να κάνει κάποια πράγματα και να μην τον βλέπει κανείς!

 

 

 

 

Πηγή: showbiz.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ