Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων και την παρουσίαση των υποψηφίων είναι το ΔΗΚΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιάκωβου Ιακώβου και της εκπομπής Alpha Ενημέρωση.

Όπως είχε αναφέρει πρώτο σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Hello.cy, η Γιώτα Κουφαλίδου είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο “ναι” για τις Βουλευτικές Εκλογές, με κόμματα να την φλερτάρουν.

 

Aποκλειστικό: “Φλερτάρουν” την Γιώτα Κουφαλίδου για τις Βουλευτικές Εκλογές

 

Μια γυναίκα που ξέρει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια και μπορεί να βοηθήσει το κοινωνικό κομμάτι κάθε πολτικής ομάδας. Όπως όλα δείχνουν η Γιώτα Κουφαλίδου “κλειδώνει” η υποψηφιότητά της με το ΔΗΚΟ στην επαρχία Λευκωσίας. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Αυθόρμητη, χαμογελαστή, μεστή με μεγάλη πορεία στον χώρο της μόδας και των media, έχοντας παρουσιάσει επιτυχημένες εκπομπές, η Γιώτα Κουφαλίδου αποτελεί μια παρουσία στο χώρο της showbiz που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, με τον κόσμο να της δείχνει μεγάλη αδυναμία.

Η ίδια πέρα από την λαμπερή της παρουσία, έχει συνδράμει σε φιλανθρωπικό επίπεδο σε πολλές περιπτώσεις ενώ έδωσε τον δικό της αγώνα με τον καρκίνο, ασθένεια την οποία ξεπέρασε και δημοσιοποίησε θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους. Η παρουσία της στον τομέα της προσφοράς από ότι φαίνεται συνεχίζεται σε πολιτικό επίπεδο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ