Η πανδημία έχει φέρει πολλές οικονομικές επιπτώσεις σε οικογένειες που ζουν πλέον στο όριο της φτώχειας.

Η Κατερίνα Ιωάννου βρέθηκε στο Παραλίμνι και στο ΚΕΠΑ, αναδεικνύοντας το φιλανθρωπικό έργο της οργάνωσης μέσω κατ’ οίκον φιλανθρωπικών γευμάτων αλλά και οικονομική στήριξη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ένας χώρος προσφοράς και αγάπης που αξίζει να συνδράμουμε όλοι στην υποστήριξη και ενδυνάμωση του έργου.

Το καθημερινό γέυμα και το κοινωνικό παντοπωλείο είναι κάποιες από τις δράσεις που σώζουν ζωές σε ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι και σε πολλές περιπτώσεις είναι άποροι.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ο Πανίκος Οικονόμου που έχασε τη γυναίκα του το 2007 και έχει πέντε παιδιά, είναι ένας άπορος οικογενειάρχης που στηρίζεται από την δράση του οργανισμού και στέλνει το δικό του μήνυμα.

“Στην αρχή νόμιζα ότι ζητιανεύω αλλά ένας πνευματικός μου είπε. Ο άνθρωπος δεν σε στηρίζει επειδή ζητιανεύεις αλλά επειδή ξέρεις ότι έχεις ανάγκη. Αν έχετε ανάγκη ελάτε και μην ντρέπεστε.”

Στο άκουσμα του έργου και της κοινωνικής ανισότητας που υπάρχει, με οικογένειες που πλεόν δεν έχουν να σιτιστούν στο Παραλίμνι έφερε δάκρυα συγκίνησης και “θυμού” ταυτόχρονα, στην παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού. Συναισθήματα που σίγουρα μπορούμε όλοι να αισθανθούμε παρακολουθώντας το συγκινητικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ιωάννου.

 

Δείτε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ιωάννου για την βοήθεια οικογενειών που ζουν στο όριο της φτώχειας και ενστερνίσου και εσύ την ανάγκη βοήθειας που επιζητούν

Αν θες και εσύ να βοηθήσεις το ΚΕΠΑ μπορείς να επικοινωνήσεις με το 23741621 και να στηρίξεις στις δύσκολες στιγμές οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ