Τα χρόνια της παιδικής ηλικίας είναι αυτά που συνήθως αναπολούμε καθώς μεγαλώνουμε και έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις. Ειδικά για έναν γονιό, το παιδί του μεγαλώνει τόσο γρήγορα, μέρα με τη μέρα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν γονιό να απολαμβάνει όσο το περισσότερο γίνεται την παιδική ηλικία των παιδιών του, πριν αυτά ανεξαρτητοποιηθούν και βαδίσουν στο δικό τους δρόμο.

Ο Λώρης Λοϊζίδης έχει αποκτήσει μαζί με τη Στυλιάνα Μαραγκού δύο πανέμορφα κοριτσάκια που είναι και δίδυμα! Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και με τα τρία του παιδιά, από παιχνίδια ή βόλτες. Σήμερα η ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για τα δίδυμα κορίτσια του αφού γιορτάζουν τα γενέθλια τους. Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο αξιαγάπητες φωτογραφίες από τα κορίτσια του λίγο πριν το πάρτι γενεθλίων.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την τούρτα των κοριτσιών, και αυτά από πίσω να χαμογελάνε. Η τούρτα είναι Minnie Mouse και μάλιστα όχι μία αλλά 2 Minnie Mouse σαν τα δίδυμα κοριτσάκια. Αυτή είναι η τούρτα που επέλεξαν τα κορίτσια να έχουν για το φετινό τους πάρτι γενεθλίων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ