Λίγος καιρός έχει απομείνει μέχρι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονίας και η Ευρώπη κινείται πλεόν σε ρυθμούς Eurovision.

Με την Κροατία να είναι το απόλυτο φαβορί, τα προγνωστικά στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ Eurofans από όλο τον κόσμο ανεβάζουν ολοένα και περισσότερα βίντεο με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το “Liar” φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ωστόσο, το δυνατό της χαρτί θα είναι η σκηνική της παρουσία!

Η 17χρονη τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Μαΐου και όπως μάθαμε το βράδυ της Τρίτης, 26 Μαρτίου, η Silia θα είναι αυτή που θα «ανοίξει» τον φετινό διαγωνισμό, αφού θα εμφανιστεί πρώτη!

Παρόλο που στρατηγικά η σειρά εμφάνισης της Κύπρου δεν είναι και ό, τι καλύτερο, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι θα ακολουθήσουν άλλα 14 live acts και ενδεχωμένος η εμφάνιση της εκπροσώπου μας να ξεχαστεί, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Silia θα τραγουδήσει πρώτη, καθώς αυτό συνεπάγεται με ένα δυναμικό act, άξιο να κάνει την αρχή και να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε επίσης – Silia Kapsis: Αποκαλύπτει στο HELLO λεπτομέρειες για τη συμμετοχή μας στην Eurovision 2024

Το 2021, η Έλενα Τσαακγρινού με το τραγούδι “El Diablo” είχε εμφανιστεί πρώτη στον μεγάλο τελικό και κατέκτησε τελικά την 16η θέση ανάμεσα σε 26 χώρες!

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι που ανεβαίνει σημαντικά στον πίνακα των προγνωστικών, θα εμφανιστεί τρίτη στη σειρά στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη, 9 Μαΐου και η πρόκριση της θεωρείται δεδομένη, με τις προβλέψεις να λένε ότι θα περάσει πρώτη από τον ημιτελικό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ