Η Χριστιάνα Αριστοτέλους παρά τις υποχρεώσεις της στην δουλειά και το σπίτι, επέλεξε να εκμεταλλευτεί μερικές ώρες της εβδομάδας για τον εαυτό της ξεκινώντας ένα νέο χόμπι!

Στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι της αρέσει το κολύμπι και ότι είναι ένα άθλημα το οποίο της αρέσει. Αυτό όμως που ξεκίνησε τώρα η Χριστιάνα δεν έχει καμία σχέση με την κολύμβηση, και είναι, κατά τη γνώμη μας, πολύ πιο διασκεδαστικό!

Μέσα από βίντεο που ανέβασε η οικοδέσποινα του “Με αγάπη Χριστιάνα” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας αποκάλυψε ποια είναι η νέα δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για μαθήματα χορού από τον ταλαντούχο χορογράφο Χάρη Σάββα! Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Χριστιάνα, πρωταγωνιστούν τα πόδια της σε ψηλά πέδιλα χορού να λικνίζονται σε ρυθμό σάμπα!

Ο χορός δεν είναι κάτι καινούργιο για την όμορφη παρουσιάστρια, αφού όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον χορό. Μάλιστα σε νεαρότερη ηλικία παρακολουθούσε μαθήματα χορού και συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το μικρό απόσπασμα που είδαμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει το ρυθμό μέσα της!

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ