Η αγωνία έλαβε τέλος! Το “Liar” της 17χρονης Silias Kapsis μόλις κυκλοφόρησε και αναμένεται να ξεσηκώσει ολόκληρη την Ευρώπη… Ένα δυναμικό, χορευτικό κομμάτι που σου «κολλάει» από την πρώτη στιγμή!

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με ένα πολύ ανταγωνιστικό κομμάτι και σκηνική παρουσία που θα εντυπωσιάσει. Μπορεί να μην έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες, όμως, αν κρίνουμε απ’ όσα βλέπουμε στο video clip που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, το stage θα πάρει φωτιά.

Το τραγούδι έγραψαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel , ενώ τη σκηνοθεσία για το video clip του “Liar” ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι μετά από πολλά χρόνια τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο City Of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της για το HELLO! Cy, η Silia δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα βρεθεί στο stage, ενώ το μεγαλύτερο challenge που έχει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με την ίδια, είναι το γεγονός ότι πρέπει να τραγουδά και να χορεύει παράλληλα.

Τι βλέπουμε στο video clip;

Η Silia παρουσιάζεται μέσα από μια σειρά από καταπιεστικές καταστάσεις που συχνά επιβάλλει ένας ψεύτικος κόσμος και η αρνητική πλευρά των social media. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα ανατρέπονται στο δεύτερο μέρος, όταν η Silia αντιδρά σε αυτές τις καταστάσεις… Θέλει να ζήσει την «αλήθεια» και να ξεφύγει από την υποκρισία αυτού του κόσμου. Παράλληλα, παρακινεί κι άλλους να την ακολουθήσουν σε αυτό και να γιορτάσουν την απελευθέρωση από το «ψέμα».

Το νόημα και τα μηνύματα που θέλει να στείλει η Κύπρος με το “Liar”

Τις προηγούμενες ημέρες, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, σε ανάρτηση του, αναφέρθηκε στο νόημα και όσα «μηνύματα» επιθυμεί να περάσει η Κύπρος με τη φετινή της συμμετοχή στην Eurovision. Το τραγούδι, αντιπροσωπεύει μια σειρά από ψεύτικες καταστάσεις, που η σημερινή συχνά τεχνητή και επιφανειακή πραγματικότητα δυστυχώς επιβάλλει όπως το body shaming, τη σεξουαλικότητα καθώς και κάθε μορφή καταπίεσης.

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 7, 9 και 11 Μαΐου στο Μάλμο της Σουηδίας. Όπως κάθε χρόνο θα προηγηθούν οι δύο ημιτελικοί, ενώ το κορυφαίο μουσικό γεγονός θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα αναδείξει και τον νέο νικητή.

Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το “Liar” έχει κληρωθεί για να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό και μάλιστα δεύτερη στη σειρά. Στις δηλώσεις που παραχώρησε η εκπρόσωπος μας στο HELLO! Cy, δήλωσε πως «είναι καλύτερα νομίζω, γιατί όλοι βλέπουν τον πρώτο ημιτελικό, είναι ουσιαστικά η έναρξη του διαγωνισμού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ