Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε στην πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης σειράς “Famagusta”. 

Στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Κούλη Νικολάου, τον Ανδρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου, σημείωσε πως το Famagusta έρχεται για έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες να μην ξεχάσουμε ποτέ.

Στην συνέχεια ανέφερε: “Η παραγωγή δείχνει προς όλους μας, ιδιαίτερα σε εμάς που βρισκόμαστε σε αυτή τη συγκυρία στα ηνία του κράτους, την υποχρέωση και την ευθύνη μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε η φετινή μαύρη επέτειος να είναι και η τελευταία, αφού μέσα από τις προσπάθειες που φαίνεται να ξεκινούν με τον διορισμό μιας νέας προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ δημιουργείται ένα νέο «παράθυρο» ευκαιρίας, χωρίς να παραγνωρίζω τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, τα προβλήματα”.

Ο ΠτΔ μάλιστα σημείωσε πως θα ήθελε η παραγωγή να συμπεριληφθεί στις τελετές για τα 50 χρόνια από την εισβολή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Θέλω να ξέρετε ότι, αν μας επιτρέπετε φυσικά, θα θέλαμε αυτή την παραγωγή να τη συμπεριλάβουμε στις σεμνές τελετές που θα γίνουν το 2024 με αφορμή τα τραγικά γεγονότα”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ