Η Black Friday είναι η ημέρα που τα καταστήματα ξεπουλούν και δίνουν τις καλύτερες εκπτώσεις. Ο κόσμος αναμένει να δει τί μπορεί να κερδίσει και ουρές σχηματίζονται για την καλύτερη προσφορά με τους υπαλλήλους να είναι στο τρέξιμο.

Ποιες όμως είναι οι πιο… καταστροφικές στιγμές που ακούσαμε μέχρι σήμερα. Ποια είναι η πιο ανούσια έκπτωση, η πιο άτυχη στιγμή υπαλλήλου αλλά και η πιο “γκαντέμικη” πολυκαταστήματος;

1. 75% έκπτωση, αλλά…

Μία κάμερα που κόστιζε κανονικά €199, έπεσε στα €49. Ένα γνήσιο, πραγματικό Black Friday deal, με 75% μείωση αλλά υπήρχαν μόνο 4 κάμερες, με αποτέλεσμα η προσφορά να χαθεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου και πλήθος κόσμου να αντιδράσει για την έκπτωση που ήταν για λίγα nana-seconds.

2. Ο πιο άτυχος υπάλληλος

Εν μέσω φρενίτιδας Black Friday, ένας υπάλληλος σε κατάστημα με ρούχα, τόλμησε να πάρει μία σκάλα και να ανέβει για να στερεώσει έναν στύλο που είχε πέσει. Πριν προλάβει να κοιτάξει κάτω, είχε περικυκλωθεί από ένα πλήθος πελατών που έψαχναν νούμερα και χρώματα ρούχων.

Έπρεπε να μείνει εκεί και να εξυπηρετήσει τους πελάτες, καθώς κανένας άλλος υπάλληλος δεν μπορούσε να διαπεράσει των κλοιό που είχε δημιουργηθεί γύρω από τα ράφια και τη σκάλα.

3. Διακοπή ρεύματος και Black Friday στα τυφλά

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του υπαλλήλου, σε πολυκατάστημα στην Αμερική είχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα για μια ώρα να είναι όλοι στα τυφλά. όταν συνέβη το αναπάντεχο και τους πρόδωσε το ρεύμα, έπεσε σκοτάδι για μία ώρα. Δεν μπορούσε να γίνει καμία συναλλαγή αλλά αυτό δεν πτόησε τους πελάτες και έμειναν σχεδόν όλοι εκεί, για μια ώρα, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι για την καλύτερη προσφορά.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ