Τα τελευταία χρόνια, η Black Friday έχει γίνει θεσμός στην κυπριακή αγορά. Έμειναν μόνο δύο ημέρες, μέχρι τη “μαύρη Παρασκευή”, η οποία φέτος πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, όμως οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη στο public-cyprus.com.cy και θα πρέπει να οργανωθείς, για να μαζέψεις τα…κουκιά σου και η 28η Νοεμβρίου να σε βρει με τις καλύτερες προσφορές!

Λοιπόν, θα πρέπει να κάνεις κάποια βασικά πράγματα από τώρα, που έχεις ακόμη χρόνο. Δώσε βάση!

  • Μάζεψε χρήματα

Ποτέ δεν είναι αργά, έχουμε περιορισμό στις βόλτες και στις εξόδους, επομένως… μπορείς! Φτιάξε καφέ στο σπίτι και μην παραγγέλνεις κάθε μέρα απ’ έξω, μαγείρεψε και άσε το delivery, μην παίρνεις άχρηστα πράματα από το σούπερ μάρκετ. Ναι, μπορείς να ζήσεις και χωρίς να δοκιμάσεις το νέο cider με γεύση… φραγκοστάφυλο ή το νέο φυστικοβούτυρο με άρωμα… μέντα.

  • Αποφάσισε τι θέλεις

Όταν σε “χτυπάνε” εκατοντάδες προσφορές από όλες τις μεριές, είναι εύκολο να παρασυρθείς. Αποφάσισε από τώρα τι χρειάζεσαι και προσδιόρισε τους στόχους σου. Αν χρειάζεσαι καινούρια τηλεόραση, μην ξοδέψεις τα λεφτά σου σε… ασύρματα ακουστικά ή φωτιζόμενο mousepad. Προσήλωση στον στόχο!

  • Βάλε αυστηρό budget

Είπαμε, ψάχνουμε για προσφορές, δεν προσπαθούμε να ξοδέψουμε τρία μηνιάτικα σε μια μέρα! Όρισε το ποσό που θέλεις και μπορείς να διαθέσεις και τράβα κόκκινη γραμμή στο απολύτως ανώτατο όριο. Και μην το ξεπεράσεις ούτε για 5 ευρώ!

  • Γράψου σε newsletters

Όλα τα καταστήματα έχουν τέτοια. Γράψου ώστε να λαμβάνεις τα newsletters για να ξέρεις τι προσφορές επίκεινται, από την προηγούμενη μέρα ή έστω από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, μπορεί να μη θες να πας πουθενά και να κάτσεις στο σπίτι σου, ψωνίζοντας από τον υπολογιστή και τα προϊόντα σου θα έρθουν να σε βρουν σε λίγες μέρες.

Καλές αγορές!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ