Τι είναι η Ultherapy;
Η Ultherapy είναι η μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA μη χειρουργική μέθοδος για ανόρθωση του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό, αλλά και βελτίωση των ρυτίδων του ντεκολτέ.

Ποια είναι η δράση της;
Αναίμακτα, χωρίς τομές ή τραυματισμό της επιδερμίδας, η συσκευή μεταφέρει την ενέργεια εστιασμένων υπερήχων στο ίδιο βασικό επίπεδο , στο οποίο πραγματοποιείται ένα κλασικό χειρουργικό λίφτινγκ.

Η ενέργεια αυτή διεγείρει τη φυσική απάντηση του οργανισμού για την παραγωγή νέου κολλαγόνου αλλά και την ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος, σε τρία διαφορετικά επίπεδα (4.5 mm, 3 mm, 1.5 mm), θέτοντας τα θεμέλια για ολική, τρισδιάστατη αναδόμηση του χαλαρού ιστού.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί;
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο για την ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και σε μία μόνο περιοχή που παρουσιάζει χαλάρωση, όπως σακούλες κάτω από τα μάτια, διπλοσάγονο, λαιμός και άνω βλέφαρα.
Εφαρμόζεται επίσης και στο σώμα, σε σημεία όπως τα μπράτσα, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα γόνατα και τους έσω μηρούς.

Προκαλεί τραυματισμό στην επιδερμίδα;
Σε αντίθεση με τα laser, τις κλασματικές ραδιοσυχνότητες και άλλες τεχνολογίες, με την Ultherapy η επιδερμίδα δεν τραυματίζεται.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για αποθεραπεία;
Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας ούτε και περιορισμοί μετά τη θεραπεία, αφού δεν εξαρτάται από το φωτότυπο. Θεωρείται lunch time treatment.

Είναι ασφαλής μέθοδος;
Συνδυάζει άριστα επιστήμη, τεχνολογία, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια μόνο με μία συνεδρία, με περισσότερες από 76 κλινικές μελέτες και δημοσιευμένα άρθρα.

Η μοναδικότητα της Ultherapy και η διαφοροποίησή της από φθηνά αντίγραφα βασίζεται στην απεικόνιση. Χάρη στην τεχνολογία Deep See της συσκευής, ο ειδικός μπορεί να δει τις στιβάδες κάτω από την επιδερμίδα, τα αγγεία και τα οστά και να βεβαιωθεί ότι η ενέργεια των υπερήχων μεταφέρεται με ασφάλεια και ακρίβεια στο σωστό επίπεδο.

Έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη θεραπεία ιατρείου από ασθενείς και ειδικούς- πάνω από δύο εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως, σύμφωνα με το New Beauty Magazine.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2 με 3 μήνες, καθώς το νέο κολλαγόνο που παράγεται σταδιακά ανορθώνει και συσφίγγει το δέρμα.

Έχει φυσικό αποτέλεσμα;
Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη φυσικότητα της εμφάνισης, η οποία επιτυγχάνεται με το συνδυασμό τεχνικών και θεραπειών. Μεταξύ αυτών η Ultherapy κατέχει τη σημαντικότερη θέση πριν ή μετά το θεραπευτικό πλάνο και εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένο δερματολόγο.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες προτείνεται ετήσια συντήρηση.

Σεμίνα Παπανικολάου
δερματολόγος – αφροδισιολόγος, εξειδικευμένη στην επεμβατική και αισθητική δερματολογία – laser
www.drseminapapanikolaou.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ