Ολοένα και περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται και εξετάζουν τη δυνατότητα ιατρικών αισθητικών (μη-χειρουργικών) θεραπειών ως έναν τρόπο προετοιμασίας για το γάμο τους. Η αύξηση αυτή οφείλεται πιθανότατα στην επίδραση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και στον αυξανόμενο αριθμό νέων ανθρώπων που παντρεύονται. Το νέο ενδιαφέρον για ιατρικές αισθητικές θεραπείες αφορά όχι μόνο τις νύφες, αλλά και τους γαμπρούς, τη μητέρα της νύφης και του γαμπρού, τις κουμπάρες και ακόμη και τους πατέρες. Ο γάμος είναι μία από τις πιo σημαντικές μέρες της ζωής των ανθρώπων και το γεγονός ότι οι φωτογραφίες διαρκούν για πάντα, αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για να προετοιμαστεί κάποιος κατάλληλα για τη μεγάλη μέρα!

Κοινά θέματα που συνδέονται με την εμφάνιση περιλαμβάνουν την επιθυμία για απώλεια βάρους και για βελτίωση του τόνου και της ποιότητας του δέρματος. Έχουμε παρατηρήσει επίσης ορισμένες νέες τάσεις προετοιμασίας γάμου με άτομα να ζητούν μη επεμβατικές προσεγγίσεις για τυχόν ανησυχίες που τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο στο πρόσωπο, το λαιμό, τον κορμό, τα πόδια και τα μπράτσα.

Προετοιμασία προσώπου και λαιμού

Το πρόσωπο αποτελεί κεντρικό σημείο και φωτογραφίζεται εκτενώς κατά τη διάρκεια ενός γάμου, έτσι οι περισσότεροι θέλουν να φαίνονται ξεκούραστοι και ανανεωμένοι στις φωτογραφίες της ξεχωριστής τους μέρας.

Για λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι, το Doublo Gold HIFU, είναι ιδεώδες. Αυτή η τελευταίας τεχνολογίας συσκευή εκπέμπει υψηλής ισχύος υπέρηχους για να διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου στο πρόσωπο. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί, το δέρμα σταδιακά θα σφίξει, δίνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Μια καλή εναλλακτική λύση για σύσφιξη του δέρματος είναι η BTL Exilis Ultra 360. Αυτή η μη επεμβατική θεραπεία χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητα για να σφίξει και να αναζωογονήσει το δέρμα στην περιοχή.

Για δέρματα με μεγαλύτερο πρόβλημα η θεραπεία με το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων BTL Exilis Ultra 360 σε συνδυασμό με τους εστιασμένους υπέρηχους με Doublo Gold HIFU είναι μια εξαιρετική θεραπεία. Αυτές οι σχετικά γρήγορες διαδικασίες διαρκούν γύρω στη μία ώρα η κάθε μία, και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Η θεραπεία με Endosphères χρησιμοποιεί συμπιεστική μικροδόνηση για περισσότερη σύσφιξη του δέρματος, τόνωση και οξυγόνωση των μυών του προσώπου και  μείωση των ρυτίδων.

Η χαλάρωση του δέρματος στα άνω βλέφαρα είναι επίσης ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα το οποίο όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με μια μη χειρουργική ανύψωση των άνω βλεφάρων (άνω βλεφαροπλαστική) με Plexr Plus Soft Surgery. Η διαδικασία αυτή είναι αναίμακτη, δεν αφήνει ορατές ουλές, διαρκεί περίπου σαράντα πέντε λεπτά και μπορεί να γίνει μόνο με τοπική αναισθησία. Ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται συνήθως γύρω στις 4-5 ημέρες, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στην καθημερινότητα τους στο σπίτι.

Σμίλευση σώματος

Το σώμα είναι ένας άλλος συνηθισμένος στόχος της προετοιμασίας για ένα γάμο και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν λύσεις για να μπορέσουν να φορέσουν το τέλειο νυφικό, φόρεμα ή κουστούμι.  

Η επιλεκτική θερμολιπόλυση με την πρωτοποριακή μέθοδο SLIMUS είναι η πρώτη μη επεμβατική θεραπεία για μόνιμη μείωση τοπικού επίμονου λίπους της κοιλιάς, των πλευρών, της πλάτης, των μπράτσων και των μηρών, σε μόλις 25 λεπτά. Το SLIMUS αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή και απλή μέθοδο για την μείωση αυτών των επίμονων περιοχών λίπους που δεν μειώνονται με διατροφή και άσκηση.

Το TeslaFormer είναι μια επαναστατική, αποτελεσματική, μη-επεμβατική θεραπεία, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, για την τόνωση και αύξηση μυϊκής μάζας, τη μείωση λίπους και την ανόρθωση γλουτών. Το TeslaFormer χρησιμοποιεί Functional Magnetic Stimulation (λειτουργική μαγνητική διέγερση) για τη σύσπαση των μυών μέχρι και 50.000 φορές σε μια συνεδρία 30 μόνο λεπτών.

Το σύστημα BTL Exilis Ultra 360 RF + US είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (ultrasound and radiofrequency) για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, για τη μείωση των ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος και ιστών. 

Η θεραπεία με Endosphères βασίζεται στην αρχή της συμπιεστικής μικροδόνησης και δρα στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στάση, κατακράτηση υγρών και συσσώρευση λιποκυττάρων. Βοηθά έτσι στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και σχηματίζει, χαράζει, λειαίνει και ομορφαίνει το σώμα.

Η σμίλευση των μπράτσων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τις γυναίκες που φορούν αμάνικα φορέματα. Το BTL Exilis Ultra 360 RF + US είναι ιδανικό για σύσφιξη ελαφριάς έως μέτριας χαλάρωσης του δέρματος των μπράτσων. Μπορεί να συνδυαστεί με το Slimus για την αντιμετώπιση επίμονου τοπικού λίπους, καθώς και με Endosphères ήTeslaFormer για περισσότερη τόνωση.

Προγραμματισμός για την προετοιμασία του γάμου

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ληφθεί υπόψη ο σωστός προγραμματισμός για οποιαδήποτε από τις πιο πάνω θεραπείες. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ξεκινήσουν τις θεραπείες περίπου τρεις με εννιά μήνες πριν από τη μεγάλη ημέρα, για να έχουμε επαρκή χρόνο μπροστά μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες που διαθέτει η κλινική ANANEOSIS Μedical Rejuvenation Clinic της Δρ Κατερίνας Παττίχη προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για να ομορφύνουν περισσότερο την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, τηλεφωνήστε στο 25347347 ή 99806868. www.ananeosis.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ