Λόγω των επεξεργασμένων τροφίμων που καταναλώνουμε και του μολυσμένου αέρα που αναπνέουμε, το σώμα μας συσσωρεύει τοξίνες. Αν και το σώμα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αποβάλει τις τοξίνες, καταλήγει να αγχώνεται λόγω υπερφόρτωσης.

Έτσι αρχίζουν να εμφανίζονται συμπτώματα όπως χρόνιοι πονοκέφαλοι, δερματικές αλλεργίες και πρόωρη γήρανση.


Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το άρρωστο σώμα μας;

Πολλές μελέτες έχουν γίνει για τις ευεργετικές επιδράσεις του χυμού. Ο χυμός παρέχει στο σώμα τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν στην μακροζωία, στις καταπολέμηση των βιοχημικών ανισορροπιών, στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης κ.α.

Τι συμβαίνει στα όργανά μας όταν κάνουμε detox;
Το σώμα μας ξεκουράζεται από το φαγητό και την πέψη και το ανοσοποιητικό σύστημα εστιάζει στην αποβολή των τοξινών, με τη βοήθεια των οργάνων αποβολής (συκώτι, πάγκρεας, χοληδόχος κύστη, νεφρά, έντερα, δέρμα κ.λπ.).

Κατά τη διάρκεια ενός παρατεταμένου detoxing (3 ημέρες και άνω), το σώμα αρχίζει να καίει και να αφομοιώνει τους δικούς του ιστούς. Πρώτα θα κάψει κύτταρα και ιστούς, που είναι άρρωστα, κατεστραμμένα, γερασμένα ή νεκρά (όγκοι, νοσηρά κύτταρα, αποστήματα, υπερβολικές εναποθέσεις λίπους κ.λπ.).

Το στομάχι γίνεται λιγότερο όξινο και μπορεί να εμφανιστούν ορισμένα συμπτώματα αποτοξίνωσης π.χ. ξεσπάσματα ακμής, κόπωση, πονοκεφάλους, καθώς το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες του. Σε λίγες μέρες, αυτά τα συμπτώματα χαλαρώνουν και το σώμα αισθάνεται ανανεωμένο, κατακλύζεται από μια αίσθηση υγείας και ευεξίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Facebook Page www.facebook.com/AnnaCortesiNutrition

Twitter www.twitter.com/AnnaCortesi

LinkedIn www.linkedin.com/in/anna-cortesi-617a773a

Instagram www.instagram.com/anna.cortesi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ