Το διάσημο supermodel, τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας Heidi Klum είναι το νέο πρόσωπο του Perfectil.

Η Heidi Klum ακολουθεί έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Perfectil για την επίτευξη της ομορφιάς από μέσα προς τα έξω.

“Πιστεύω στο ρητό «είμαστε ό,τι τρώμε». Μου αρέσει να ετοιμάζω κάθε μέρα υγιεινά γεύματα για μένα και την οικογένειά μου. Επιπλέον, μου αρέσει να χρησιμοποιώ μια πολυβιταμίνη για να ενισχύω την ομορφιά των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών μου. Πιστεύω ότι το Perfectil το κάνει αυτό για μένα. Πρώτη φορά νιώθω τόσο όμορφα τα μαλλιά μου, το δέρμα μου και τα νύχια μου”, λέει η Heidi Klum.

Το Perfectil είναι η πρώτη επιλογή πολλών celebrities και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς. Είναι το Νο1 συμπλήρωμα ομορφιάς για δέρμα, μαλλιά και νύχια στη Μεγάλη Βρετανία και έχει βραβευτεί με το Queen’s Award Καινοτομίας για τη συνεχή έρευνα και καινοτομία στα συμπληρώματα ομορφιάς (Απρίλιος 2018).


Η σειρά Perfectil περιλαμβάνει τα Perfectil Original, Perfectil Plus Hair, Perfectil Plus Skin, Perfectil Plus Nails και Perfectil Platinum, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ομορφιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ