Το Top secret μυστικό των διάσημων για τέλειο σώμα. Τι γίνεται με παχακια, κυτταρίτιδα και χαλάρωση;

Οι σημερινές κοινωνικές συνθήκες απαιτούν κάποιος στα 50 του χρόνια να έχει εμφάνιση 35άρη, όντας στην πλέον ανθηρή περίοδο της ζωής του. Οι γυναίκες, έχοντας ως προτεραιότητα την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αρχίζουν να σκέφτονται τη μητρότητα μόνο μετά τα 40 –κι αυτό λόγω της φύσης–, ενώ οι άντρες στα 50 είναι στο peak της καριέρας τους. Η Δρ Έλενα Τζαμαντάκη, MD PhD Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένη στην Αισθητική Χειρουργική, Διευθύντρια της Clinic of Excellence «Plasis», μέλος των ΕΕΠΕΑΧ, ISAPS, ASAPS, WOAAM, EBOPRAS κ.λπ., συνεργάτιδα του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, μας εξηγεί πώς ακριβώς θα αποκτήσουμε την ανανεωμένη εμφάνιση που επιθυμούμε.

Η πιο συχνή ερώτηση που σίγουρα σας κάνουν είναι αν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα αψεγάδιαστο σώμα, και κυρίως μετά την ηλικία των 40.

Είναι γεγονός ότι το να έχει κάποιος ένα τέλειο σώμα μετά τα 40-50 προϋποθέτει συνεχόμενα σκληρή δουλειά. Η εξελιγμένη Αισθητική Χειρουργική είναι εδώ και δίνει θαυμάσια κλινικά αποτελέσματα, που μόλις πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Εξάλλου, αυτός είναι και ο σκοπός της Πλαστικής Χειρουργικής, να βελτιώνει ριζικά την ποιότητα ζωής μας.

Γνωρίζουμε ότι η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση είναι εξαιρετικά δύσκολα προβλήματα. Πώς μπορούν να λυθούν σε ένα χειρουργείο;
Η 4D Hi-Definition Liposculpture, όπως ονομάζεται η υψηλής ευκρίνειας λιπογλυπτική που πραγματοποιείται με το εξελιγμένο μηχάνημα λιποαναρρόφησης Vaser Lipo, αντιμετωπίζει οριστικά σε ένα χειρουργείο σύνθετα προβλήματα, όπως η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και η λιποδυστροφία, σε ηλικίες ακόμα και άνω των 40 και 50 ετών. Φυσικά, για να μην παρερμηνευθούν τα λόγια μου, μιλάμε για άτομα με ήπια προβλήματα και καλή σωματική κατάσταση που επιζητούν δραστική βελτίωση της εικόνας του σώματός τους. Σε εκσεσημασμένα προβλήματα χαλάρωσης και πτώσης των ιστών, υπάρχoυν οι κλασικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, που δίνουν επίσης οριστική λύση, π.χ. lifting μηρών-γλουτών, κοιλιοπλαστική, body lift, βραχιονοπλαστική, breast lift κ.ά.

Τι ακριβώς είναι η 4D Hi-Definition Λιπογλυπτική;
Είναι η εξέλιξη της λιπογλυπτικής, δηλαδή «αφαιρώ λίπος από σημεία όπου περισσεύει και το τοποθετώ σε άλλες θέσεις χαρίζοντας καμπύλες και γραμμένους μυς». Έτσι, επιτυγχάνεται ένα ομοιόμορφα γραμμωμένο σώμα, με σμιλεμένους και καλλίγραμμους μυς. Είναι η top επέμβαση σε παγκόσμιο επίπεδο και η μοναδική που σε ένα χειρουργείο αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τα προβλήματα της επιδερμικής χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες με απόλυτη επιτυχία. Όλα αυτά δεν γίνονται βέβαια μαγικά, οφείλονται αποκλειστικά στην τεχνολογία του Vaser Lipo και τη χειρουργική επιδεξιότητα του πλαστικού. Είναι μια απαιτητική επέμβαση, που για total body διαρκεί ακόμα και 6-8 ώρες. Το σώμα αλλάζει θεαματικά αμέσως μετά το χειρουργείο: χέρια, στήθος, κοιλιακοί, μέση, οπίσθια, κορμός, πόδια και γλουτοί απαλλάσσονται από το λίπος και διαγράφονται ευκρινώς οι μυϊκές ομάδες αφήνοντας μόνιμα μια καλλίγραμμη, σμιλεμένη σιλουέτα.

Πώς γίνεται η επέμβαση και τι χρόνο αποθεραπείας χρειάζεται;
Εάν το επιτρέπει η έκταση της περιοχής, μπορεί να γίνει μόνο με μέθη και μετά από λίγες ώρες να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Εάν πραγματοποιηθεί 4D Hi-Def Liposculpture σε όλο το σώμα, πρόσωπο και χέρια, επιλέγεται γενική νάρκωση, ενώ η παραμονή στο νοσοκομείο το βράδυ είναι απαραίτητη. Μετεγχειρητικά, πόνος, μελανιές και οίδημα είναι εξαιρετικά ήπια και πλήρως αντιμετωπίσιμα με τα συνήθη αναλγητικά. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία των U/S υπερήχων, που αποσπούν ατραυματικά τα λιποκύτταρα από τον υπόλοιπο ιστό αφήνοντας νεύρα και αγγεία ανέπαφα. Μετεγχειρητικά, επίσης, είναι απαραίτητος ένας ειδικός κορσές –διαφορετικός ανά περίπτωση επιφάνειας– που φοριέται ενώ ακόμη κοιμάστε.

Ποια θα λέγατε ότι είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής;
Όπως σας εξήγησα, η τεχνολογικά εξελιγμένη λιπογλυπτική που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα κυτταρίτιδα και χαλάρωση σε ένα χειρουργείο και σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχει ανταγωνισμό! Εκτός από αυτό, όμως, είναι η μοναδικά αποδεδειγμένη κλινικά επέμβαση κατά την οποία η ποιότητα των βλαστοκυττάρων που περιέχει σε αφθονία ο λιπώδης ιστός μας δεν καταστρέφεται, απεναντίας παραμένουν όλα ζωτικά. Το αποτέλεσμα είναι το «λίπος» μας να γίνεται το απόλυτο υλικό γλυπτικής στα χέρια του πλαστικού, ώστε να μπορεί να σμιλέψει μόνιμα, π.χ., πρόσωπο, στήθος ή γλoυτούς και γενικά τα σημεία τα οποία θα επιλεχθούν να τοποθετηθεί. Είναι εξαίσιο να μπορείς να προσφέρεις, εκτός από τη γλυπτική σώματος, 3D γλυπτική προσώπου, αφαιρώντας ακόμα και μία δεκαετία με απόλυτα φυσικό τρόπο, με το δικό μας λίπος. Η ανανέωση αυτή μπορεί να γίνει, ακόμα, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στο στήθος επαναφέροντας τη σφριγηλότητα της νεότερης ηλικίας! Σίγουρα, η πλαστική με αυτή την τεχνική έχει φτάσει σε αξιοθαύμαστα επίπεδα προσφέροντας πραγματικά το όνειρο. Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα, χωρίς τομές και χρόνο ανάρρωσης, είναι παγκοσμίως το gold standard στη φυσική ανανέωση και αντιγήρανση.

Από την Δρ Έλενα Τζαμαντάκη, MD PhD Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένη στην Αισθητική Χειρουργική, Διευθύντρια της Clinic of Excellence «Plasis», μέλος των ΕΕΠΕΑΧ, ISAPS, ASAPS, WOAAM, EBOPRAS κ.λπ., συνεργάτιδα του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.drtzamantaki.com

Facebook και Instagram

Φωτογραφίες: Freepik.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ