Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, μετρά πλέον πάνω από 16 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο και μέσα σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να βοηθήσει πάνω από 70 000 ανθρώπους να χάσουν βάρος και να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Έχοντας καθιερωθεί αρχικά ως Διατροφή Cambridge, η The 1:1 Diet πρωτοεμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και από τότε μέχρι και σήμερα, έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους διαφορών ηλικιών σε διάφορα μέρη του κόσμου να χάσουν βάρος και να κερδίσουν υγεία και ευεξία. Κύριος στόχος της The 1:1 Diet είναι μια ολική αλλαγή στον τρόπο ζωής και αντίληψης του κάθε ατόμου, ώστε να φτάσει στο ιδανικό του βάρος και να το διατηρήσει για πάντα, απολαμβάνοντας τα τεράστια ωφελήματα που προκύπτουν από αυτό.

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan έχει δημιουργηθεί από επιστήμονες, στη βάση ιατρικών ερευνών και η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων της βασίζεται κυρίως στον τρόπο λειτουργίας της. Καταρχάς, ένας σημαντικός παράγοντας για την εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα της The 1:1 Diet, είναι τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα γεύματά της, ενώ παράλληλα, ζωτικό ρόλο στην επιτυχία της διαδραματίζει η προσωπική, εξατομικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση από τους καταρτισμένους, εγκεκριμένους Σύμβουλούς της.

Εξατομικευμένη προσωπική υποστήριξη «ένας προς έναν»

Σε κάθε βήμα της διαδρομής σας για την απώλεια βάρους και την καλλιέργεια ενός υγιούς τρόπου ζωής, θα βρίσκεται δίπλα σας ο προσωπικός σας Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Σκοπός του είναι να σας ενθαρρύνει, να σας υποστηρίζει και να σας παρακινεί σε κάθε βήμα και σε κάθε στάδιο της διαδικασίας απώλειας βάρους και απόκτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής, για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο καθένας και η κάθε μία από εσάς μπορεί να βρει τον δικό του/της Σύμβουλο, σε κάθε πόλη της Κύπρου, με τον οποίο θα αισθάνεται ότι έχει την κατάλληλη «χημεία» ώστε να υπάρχει μία σχέση αλληλοκατανόησης και συνεχούς υποστήριξης. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Συμβούλων της Λεμεσού, απαρτίζεται από έμπειρους Σύμβουλους διαφόρων ηλικιών, άντρες και γυναίκες, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, πέρα από τα Ελληνικά, μιλάνε Αγγλικά και κάποιοι Ρωσικά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν κλείσετε το ραντεβού σας με έναν/μία Σύμβουλο της The 1:1 Diet, μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε, ή να τους στείλετε email ή μήνυμα στο κινητό.

Οι Σύμβουλοι της The 1:1 Diet στην Λεμεσό:

Αγίας Φυλάξεως

Ο Ανδρέας Βοσκού έγινε Σύμβουλος στην The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan αφού κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά. Μέσα από την δική του προσωπική εμπειρία παρέχει πλέον στήριξη και σε άλλους για να πετύχουν τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα.

Η Μαρίνα Βοσκού, Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan από το 2008, όχι μόνο έχασε τα περιττά κιλά της με την The 1:1 Diet,  αλλά απαλλάχθηκε μέσω αυτής της διατροφής από τα προβλήματα υγείας που είχε στο παρελθόν (χοληστερόλη , τριγλυκερίδια και προδιάθεση για διαβήτη), σε σημείο που σταμάτησε τη φαρμακευτική αγωγή. Απολαμβάνει πραγματικά να είναι Σύμβουλος γιατί αυτό της δίνει την ευκαιρία να βοηθάει και άλλους ανθρώπους να χάνουν βάρος και να βρίσκουν την αυτοπεποίθηση και την υγεία τους.

Πολεμίδια

Η Άντρη Προδρόμου έγινε Σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, έχοντας βιώσει η ίδια τη διαδικασία και τα θεαματικά και ευεργετικά αποτελέσματα της διατροφής στο σώμα και την υγεία της. Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan αποδείχτηκε για την Άντρη ο μόνος επιτυχημένος και υγιεινός τρόπος για να ξεφορτωθεί τα 10 επίμονα κιλά από την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Άντρη, που έχει βραβευθεί επανειλημμένα ως Σύμβουλος της Χρονιάς, έχει θέσει ως βασική επιδίωξή της να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν μία ζωή γεμάτη υγεία, στο σώμα και τη διάθεση που ονειρεύονται και πιστεύει ότι όλοι μπορούν να πετύχουν αυτό τον στόχο. Βασική της πεποίθηση είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με ξεχωριστές ανάγκες, ευαισθησίες και ιδιαιτερότητες και έτσι αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Άγιος Τύχωνας

Η Κούλα Κουρέα έγινε σύμβουλος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan αφού εντυπωσιάστηκε με την αποτελεσματικότητα της δίαιτας, χάνοντας 20 κιλά. Η προσωπική της εμπειρία της έχει προσφέρει τη γνώση και την ικανότητα να βοηθάει τους πελάτες της να φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία. Μέσα από την τακτική επικοινωνία, χτίζει φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της ώστε να τους βοηθάει να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Κολόσσι, Ερήμη, Ύψωνας

Ο Κυριάκος Πολυκάρπου ονειρευόταν τον εαυτό του να δείχνει ωραίος μέσα στο γαμπριάτικό του κουστούμι την ημέρα του γάμου του.  Για να πετύχει αυτό τον προσωπικό του στόχο αποφάσισε να χάσει τα περιττά του κιλά. Κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά και τώρα πλέον με την δική του εμπειρία θέλει να βοηθήσει και άλλους που έχουν τους ίδιους στόχους να νιώσουν την ικανοποίηση της προσωπικής επιτυχίας και να αποκτήσουν ένα πιο υγειές και όμορφο σώμα.

Αγία Φύλα

Η Natalia Savchenko έχει μεγάλη και εξειδικευμένη εμπειρία στους τομείς της απώλειας βάρους, της διατροφής, των εναλλακτικών θεραπειών και της ψυχολογίας. Ο μοναδικός συνδυασμός των γνώσεών της, της δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλα τα στάδια της διαδικασίας απώλειας του βάρους τους, της απόκτησης υγειών συνηθειών διατροφής και της συντήρησης του νέου βάρους και τρόπου ζωής τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Επισκοπή

Η Nina James έγινε Σύμβουλος γιατί θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, όπως έκανε και η ίδια! Έχοντας παλέψει για μεγάλο διάστημα με διάφορους τρόπους απώλειας βάρους, χωρίς επιτυχία, γνώρισε τελικά την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan με την οποία κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Η προσπάθειά της για την απώλεια βάρους ήταν επιτέλους ένα ευχάριστο, επιτυχημένο ταξίδι και αυτό ακριβώς θέλει να προσφέρει και στους πελάτες της.

Άγιος Νικόλαος, Παρεκκλησιά

Η Σκευή Χαραλάμπους πήρε αρκετό επιπρόσθετο βάρος κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, απόλαυσε τη διαδικασία της μητρότητας χωρίς άγχος, καθώς ήξερε ότι η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan θα ήταν εκεί για να την βοηθήσει. Με την προσωπική της προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο της, αφού πρώτα τα κατάφερε να φτάσει στο ιδανικό της βάρος, αποφάσισε να γίνει και η ίδια Σύμβουλος για να βοηθήσει και άλλους να φτάσουν στην εικόνα και τον στόχο που ονειρεύονται. Πιστεύει ότι όλοι αξίζουν την υγεία, το σώμα και τη διάθεση που τους κάνει ευτυχισμένους και θέλει να βοηθήσει τους πελάτες της να φτάσουν σε αυτό τον στόχο!

Άγιος Αθανάσιος

Η Σούλα Ευαγγέλου αποφάσισε να ακολουθήσει την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan για να βελτιώσει πάνω απ’ όλα την υγεία της, αλλά και την εικόνα και την αυτοεκτίμησή της. Χάρη στη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan έχασε 40 ολόκληρα κιλά, η ζωή και η υγεία της βελτιώθηκαν και κάπως έτσι αποφάσισε ότι και η ίδια μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν την ιδανική φυσική κατάσταση και να ζήσουν με την ίδια ευχαρίστηση.

Παλλώδια

Ο Στέλιος και η Βέρα Γεωργίου γνώρισαν τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μέσα από την προσωπική τους εμπειρία και μέσα από το δικό του ταξίδι απώλειας βάρους. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν τα άτομα που ξεκινούν αυτή την προσπάθεια για έναν καλύτερο εαυτό, καλύτερη εμφάνιση και βελτιωμένη υγεία. Έτσι, στηρίζουν και καθοδηγούν τους πελάτες τους με αποτελεσματικότητα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Πισσούρι

Η Tracy Holdgate ήθελε τόσο πολύ να αποκτήσει ένα όμορφο και υγειές σώμα! Τα κατάφερε με τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και έγινε Σύμβουλος για να μοιράζεται κάθε φορά, με τους πελάτες της, την ευφορία του να πετάς από πάνω σου το περιττό βάρος, να αποκτάς ένα υγιές και όμορφο σώμα και να το διατηρείς έτσι!

Γερμασόγεια

Η Ζωή Μαππούρα, έχοντας η ίδια ζήσει την ευχαρίστηση και την περηφάνια του να κατακτάς τον στόχο σου και να βελτιώνεις το σώμα και τη ζωή σου μέσα από την εμπειρία της με τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, αποφάσισε ότι και αυτή με την σειρά της ήθελε να βοηθήσει άλλα άτομα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προέρχονται από την παχυσαρκία.

Αν λοιπόν στους στόχους σου περιλαμβάνονται το να χάσεις βάρος εύκολα και με έναν απόλυτα υγιή τρόπο, να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να κερδίσεις πίσω στην χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί της. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για να έρθεις λίγο πιο κοντά στον στόχο σου.

Ζακάκι

Η Κάλια Νικολάου είναι πτυχιούχος γυμνάστρια και διατροφολόγος. Ασχολείται με την έρευνα καινοτόμων και αξιόπιστων μεθόδων οι οποίες θα βοηθήσουν πραγματικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται να διατηρήσουν της υγεία και της ευεξία τους. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, δηλώνει η ίδια, αποφάσισε να γίνει σύμβουλος της The 1:1 Diet, μιας αξιόλογης εταιρείας από όλες τις απόψεις! Ένας από τους μεγαλύτερους της στόχους ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος, είναι να συμβάλει στη μείωση της παχυσαρκίας, να βοηθήσει δηλαδή τους συνανθρώπους της να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία, μέσα από την απώλεια βάρους και την απόκτηση του σώματος που τους προσφέρει καλή υγεία και θετική ψυχολογία. «Μέσω της The 1:1 Diet αισθάνομαι δυνατή και ασφαλής να πετύχω το στόχο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως για να το πετύχει χρειάζονται τέσσερα βασικά συστατικά: η αγάπη για τον άνθρωπο, η ενσυναίσθηση, η ευγένεια, και η υποστηρικτικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εmail: [email protected]

Website: https://one2onediet.com.cy/el/limassol/

Tηλ: 7000 4505

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ