Η Alo Yoga ξεκίνησε τη διαδρομή της στο Los Angeles το 2007 με σκοπό να φέρει τη yoga και τη φιλοσοφία που αυτή αντιπροσωπεύει στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου – yogi ή yogi to be. Από τότε, ελελίχθηκε σε παγκόμσιο πρωτοπόρο του κινήματος Yoga αλλά και του concept “from the studio to the street”.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η Alo Yoga μεταμορφώθηκε σε κάτω μεγαλύτερο από απλά ένα activewear/athleisure brand: δημιούργησε μια δική της δραστήρια κοινότητα παγκόσμιου βεληνεκούς, αποτελούμενη από yoga lovers, celebrities και καθημερινούς ανθρώπους με επίκεντρο τις αξίες του wellness και της βιωσιμότητας.

Αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από celebrities και άνοιξε βραβευμένα wellness centers/μαγαζιά στο Los Angeles και τη Νέα Υόρκη.

H Αlo (όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι φαν της) εντάχθηκε στη συλλογή wellness των Ma Cherie για τον μοναδικό συνδυασμό που προσφέρει σε fashion design και υψηλή απόδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης: κάθε κολάν Alo είναι σχεδιασμένο από υφάσματα που σέβονται απόλυτα την υγεία του δέρματος, με αντιμικροβιακή δράση, γρήγορη αποβολή της θερμότητας και με τεχνολογία που επιτρέπει τον ιδρώτα να γλυστρά.

 

HyperFocal: 0

Εκτός από τα trends που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα, μπορεί να ενημερωθεί για το Greek Yoga MC Community που οργανώνει μέσα στο 2020 ενδιαφέροντα events Yoga αλλά και ενημερώσεις σωστής διατροφής, άσκησης και well-being!

Aνακαλύψτε τη συλλογή του πιο γνωστού yoga athleisure brand της παγκόσμιας μόδας, αποκλειστικά στην Ελλάδα στα Ma Cherie!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ