Υλικά
1 φλιτζάνι (240 γρ) βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
½ φλιτζάνι (60γρ) ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
2 φλιτζάνια (300γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ώσπου να αφρατέψει καλά
Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά ώσπου να ενωθούν τα υλικά. Γυρίζουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και τυλίγουμε σε ρολό 5 εκατοστών περίπου. Τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει
Αφού σταθεί καλά το ζυμάρι κόβουμε σε μπισκότα 1 εκατοστού και στρώνουμε στο ταψί. Ψήνουμε για 18 λεπτά ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα

Πηγή: iefemerida.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ