Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων στο Σύνταγμα,
η οικοδέσποινα Φωτεινή Παντζιά και η ομάδα του BY THE GLASS σας προσκαλούν στο PARTY γενεθλίων του αγαπημένου wine bistrot.

Φέτος το BY THE GLASS WINE BISTROT γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή του το 2012. Η συνεργασία, η δράση, η τόλμη και η ανάληψη ρίσκου ήταν η απάντηση της Φωτεινής, απέναντι στο φόβο, την αδράνεια και την εγκατάλειψη μετά τις καταστροφές του 2011 στην Αθήνα. Σήμερα είναι ένα πολύβουο meeting point που συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Αθήνας, σήμα κατατεθέν πια της πόλης.

Στη διάρκεια αυτών των 7 ετών, η μικρή αρχικά λίστα κρασιών εξελίχτηκε σε εντυπωσιακή wine list 500 και πλέον ετικετών με 200 από αυτές σε ποτήρι, από την Ελλάδα και από όλον τον κόσμο,
καθώς και επανειλημμένες βραβεύσεις για την κουζίνα του. Την επέτειο αυτή το BY THE GLASS τη γιορτάζει στην ιστορική Στοά Ράλλη, όπου και βρίσκεται, με τους πολλούς πια εργαζόμενους που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό, με live μουσική, ειδικό μενού και μια εντυπωσιακή τούρτα με 7 κεριά!

Θέλουμε τη βοήθεια και την αγάπη σας, ξανά, για να τα σβήσουμε. Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου για δημοσίευση στο BOVARY, συν 3 σχετικές φωτογραφίες/εικαστικά και λινκ με φωτογραφίες του BY THE GLASS, και σας περιμένουμε με μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά να γιορτάσουμε μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ