Τα ζυμαρικά είναι η καλύτερη ιδέα ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο και συνδυασμένα με ελιές και κάπαρη αποτελούν το τέλειο πιάτο. 

Συστατικά

  • 1/ κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας σου
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε μικρά καρέ
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 5 ντομάτες τριμμένες
  • 3 κ. σ. κάππαρη ξαρμυρισμένη και καλά στραγγισμένη
  • 3 κ. σ. ελιές χωρίς το κουκούτσι
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Προσθέτεις την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνεις για 10 λεπτά μέχρι να πιει τα υγρά της η σάλτσα
  • Ρίχνεις την κάππαρη και τις ελιές συνεχίζεις το βράσιμο για 2 λεπτά ακόμη
  • Σε μια δεύτερη κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στη συσκευασία
  • Τα σουρώνεις και τα ρίχνεις στην κατσαρόλα με τη σάλτσα
  • Τα βράζεις όλα μαζί για 2 λεπτά ανακατεύοντας απαλά με την ξύλινη κουτάλα και σερβίρεις.

Photo: iStock

Πηγή: TLIFE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ