Γεμιστές με τυριά, λαχταριστές και θρεπτικές.

Συστατικά

  • 6 χρωματιστές πιπεριές
  • 200γρ. κατίκι Δομοκού
  • 200γρ. ανθότυρο
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κ. γλ. πάπρικα
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτεις αλάτι και ζεματάς τις πιπεριές για 10 λεπτά
  • Τις αφαιρείς από την κατσαρόλα και της ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί
  • Σε ένα μπολ ρίχνεις τα τυριά και τα λιώνεις με το πιρούνι
  • Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά
  • Γεμίζεις τις πιπεριές με τα τυριά και τοποθετείς σε ένα ταψί
  • Απλώνεις από πάνω ελαιόλαδο και το κασέρι
  • Τις ψήνεις για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρεις.

Photo: iStock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ