Λίγο πριν το σαββατοκύριακο, ετοιμάζουμε την πιο νόστιμη και εύκολη πίτσα με φύλλο σφολιάτας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

μεριδες 4 ⁄  χρόνος προετοιμασίας   5΄ ⁄  χρόνος μαγειρέμάτος 20΄ /  Εύκολη

ΥΛΙΚΑ

• 1 φύλλο σφολιάτας
• 4 μπάλες μοτσαρέλα σε ­φέτες
• 2 ντομάτες σε φέτες
• 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
• φύλλα βασιλικού για το ­σερβίρισμα
• ελαιόλαδο
• αλάτι χοντρό
• πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε 4 ­τετράγωνα. Βρέχουμε περιμετρικά το κάθε τετράγωνο με νερό και το διπλώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας ένα μικρό κόθρο. Πασπαλίζουμε κάθε φύλλο με λίγη παρμεζάνα και απλώνουμε εναλλάξ τις ντομάτες με τη μοτσαρέλα. Ραντίζουμε τις
πίτσες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20΄. Τις σερβίρουμε γαρνιρισμένες με φύλλα βασιλικού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χοντρό αλάτι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ