Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να φέρει πιο γρήγορα τα Χριστούγεννα στο σπίτι της οικογένειας Νικολαΐδη και μπήκε στην κουζίνα, προκειμένου να ετοιμάσει κουραμπιέδες.

Η γνωστή τραγουδίστρια αγαπά πολύ την μαγειρική, είναι χαρά της να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει για την οικογένειά της και για τους φίλους της. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες στα social media από τα φαγητά και τα γλυκά που έχει ετοιμάσει κατά καιρούς.

Η Δέσποινα ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτή ήταν αφιερωμένη στους καλούς της φίλους. Είχε ετοιμάσει κουραμπιέδες, του είχε στολίσει στο τραπέζι του σαλονιού τους και τους αφιέρωνε στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Καβογιάννη και την Μαρία Μπακοδήμου.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει η γνωστή τραγουδίστρια, ειδικά τώρα με τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στο X-Factor, πάντα θα βρει χρόνο να μπει στην κουζίνα καθώς η μαγειρική για την Δέσποια είναι δημιουργία και μία συνήθεια που την ευχαριστεί πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ