To HELLO! Cyprus κάνει την φετινή αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα πιο μαγική από ποτέ. Κάθε μέρα μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, μέσα από το Instagram Account του HELLO! Cyprus θα διενεργείται και ένας διαγωνισμός.

Σε συνεργασία λοιπόν με το e-shop.cy  χαρίζει σε έναν τυχερό την υπέροχη σκούπα ρομπότ

VIOMI V3 MAX V-RVCLM27B σε μαύρο χρώμα.

Πρόκειται για μια Ρομποτική σκούπα VIOMI V3 MAX με κάδο χωρητικότητας 400ml, ισχυρή αναρρόφηση 2700Pa και δυνατότητα αποτελεσματικού καθαρισμού για όλους τους τύπους δαπέδων.

Μπορεί να αποθηκεύσει χάρτες δωματίων και να σχεδιάσει έξυπνες διαδρομές καθαρισμού, προσφέροντας προηγμένη εμπειρία καθαριότητας. Προσφέρει σκούπισμα, σφουγγάρισμα και συνδυασμό και των δύο έτσι ώστε να μπορείτε να αφαιρείτε τη σκόνη, τα ψίχουλα, υγρά απορρίμματα, τρίχες κατοικίδιων ζώων κτλ.


Με τον αλγόριθμο βαθύ καθαρισμού, ο οποίος είναι αποκλειστικός της Viomi, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να μιμηθεί τον χειροκίνητο τρόπο σφουγγαρίσματος με 97,5% κάλυψη καθαρισμού.
Επιπλέον, οι επίμονοι λεκέδες μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα αναβαθμισμένα πανιά με απαλές και σκληρές ίνες.


Εκτός από την κορυφαία εμπειρία για το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, το άδειασμα κάδου θα είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα σας εκπλήξει. Η αφαίρεση της σκόνης γίνεται με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού.


Το Viomi V3 Max έρχεται με κουτί σκόνης 2 σε 1 και δοχείο νερού (400ml + 200ml), μπορείτε να κάνετε σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Ειδικά σχεδιασμένο για σφουγγάρισμα, διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού, ιδανικό για μεγάλα σπίτια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να σφουγγαρίζετε κάθε μέρα είναι να γεμίζετε τη δεξαμενή και να ορίζετε ένα πρόγραμμα.
Με την πλοήγηση lidar, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ αντιλαμβάνεται διάφορα περίπλοκα περιβάλλοντα, μαθαίνει τη διάταξη του σπιτιού σας, κατασκευάζει και αποθηκεύει έξυπνους χάρτες, δίνοντας μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτερη χαρτογράφηση.
Διαθέτει επίσης με 24 τύπους ευφυών αισθητήρων, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα υπερύθρων και της τεχνολογίας ανίχνευσης πτώσης για την αποφυγή εμποδίων και την πρόληψη πτώσεων.


Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα Map 2.0 μπορεί να αποθηκεύσει τους χάρτες 5 ορόφων, καλύπτοντας τις ανάγκες καθαρισμού μεγαλύτερων σπιτιών. Μπορείτε επίσης να διαιρέσετε, να συγχωνεύσετε ή να ονομάσετε τις ζώνες στον χάρτη και να εκχωρήσετε ξεχωριστές περιοχές καθαρισμού κατά βούληση.
Με την υποστήριξη του τετραπύρηνου επεξεργαστή A35 με ισχυρή υπολογιστική απόδοση, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο SLAM, μπορεί να επεξεργαστεί γρήγορα τις πληροφορίες του αισθητήρα και να προσαρμόσει τη διαδρομή σε πραγματικό χρόνο, επιτυγχάνοντας ακριβή καθαρισμό χωρίς σύγκρουση ή κολλήματα.
Η έξυπνη τεχνολογία Carpet Boost επιτρέπει την αυτόματη αύξηση της ισχύος αναρρόφησης στα 2700Pa, τραβώντας ακαθαρσίες από τα χαλιά και τις ρωγμές στο πάτωμα.
Με δυνατότητα αναρρίχησης με εμπόδια 2 cm, μπορεί εύκολα να σκαρφαλώσει πάνω από τα κατώφλια, τα χαλιά και άλλα εμπόδια.

Πως θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό:

•Like to post του διαγωνισμού στο Instagram

•Follow @Hello! Cyprus

•Follow @e-shop.cy

•Tag δυο άτομα σου

*Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 20/12/2023

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

TΟ HELLO / Ε-shop.cy

 (ο «Διαγωνισμός»)

Συμμετέχοντας στο Διαγωνισμό, ο κάθε Συμμετέχων (όπως ορίζεται παρακάτω) συμφωνεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις (οι «Κανόνες»). Οι Συμμετέχοντες που δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους Κανόνες δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το Δώρο (όπως ορίζεται  παρακάτω).

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους Κανόνες προσεκτικά.

1. Διοργανωτής

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Alpha Television Cyprus Limited (ο «Διοργανωτής»).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο και είναι μεταξύ δεκαοκτώ (18) και εξήντα πέντε (65) ετών, έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και δεν υφίσταται οποιαδήποτε επαγγελματική, νομική ή άλλη δέσμευση, η οποία δύναται να συγκρουστεί ή να τους εμποδίσει από το να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό (ο «Συμμετέχων» ή οι «Συμμετέχοντες»).

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό τα στελέχη, μέλη, συνέταιροι, εργαζόμενοι, αντιπρόσωποι και σύμβουλοι του Διοργανωτή και της εταιρείας Ε-shop.cy καθώς και οι σύζυγοι, γονείς, τέκνα, αδέλφια, συνέταιροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.

2.3 Ο Διαγωνισμός αρχίζει την 18/12/2023 και λήγει την 20/12/2023 («Διάρκεια του Διαγωνισμού»). Όλες οι Συμμετοχές (όπως ορίζεται παρακάτω) που θα λαμβάνονται μετά το πέρας της Διάρκειας του Διαγωνισμού θα ακυρώνονται αυτομάτως.

2.4 Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα μίας (1) μόνο Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Τρόπος Συμμετοχής

3.1 Οι Συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό αφού επισκεφτούν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram [Hello_Cyprus) και κοινοποιήσουν ή/και αναρτήσουν ή/και δημοσιεύσουν ή/και δηλώσουν ότι τους «αρέσει» (LIKE) ή/και σχολιάσουν κάτω από τα σχετικά σχόλια στο χρονολόγιο (Wall Posts) (η «Συμμετοχή»).

3.2 Απαντήσεις υβριστικές ή/και προσβλητικές δε θα γίνονται αποδεκτές και θα διαγράφονται αυτόματα.

3.3 Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος συμμετοχής δεν είναι αποδεκτός.

3.4 Μετά την παρέλευση της Διάρκειας του Διαγωνισμού, ο  νικητής του Διαγωνισμού (ο «Νικητής») θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση από ή εκ μέρους του Διοργανωτή από όλες τις Συμμετοχές που υποβλήθηκαν κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

3.5 Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον εκάστοτε Νικητή το συντομότερο δυνατό μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και θα τον ενημερώσει για τον τρόπο εξαργύρωσης του Δώρου.

4. Δώρα

4.1 Ο Νικητής θα κερδίσει μια σκούπα ρομπότ

VIOMI V3 MAX V-RVCLM27B. ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ 5200MAH VIOMI V3 MAX V-RVCLM27B ΜΑΥΡΟ

Τιμή λιανικής: 299 € (το «Δώρο»).

4.2  Ο Νικητής δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξει τo Δώρο που θα του δοθεί.

4.3  Το Δώρο δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή εκπτωτικό σχέδιο και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά

4.4 Για την παραλαβή του Δώρου, ο Νικητής θα  πρέπει να έρθει στα γραφεία  του  Διοργανωτή.

4.5 Το Δώρο δε συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε δεν αναφέρεται άνωθεν (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε άλλων εξόδων που είναι παρεμφερή στο Διαγωνισμό). 

5. Όροι Δώρων

5.1  Το Δώρο υπόκειται σε περιορισμό ανάλογα με τη διαθεσιμότητά του.

5.2 Ο Διοργανωτής επιδεικνύει εύλογη επιμέλεια για να διασφαλίσει ότι το Δώρο είναι όπως περιγράφεται στους Κανόνες. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να λάβουν χώρα γεγονότα τα οποία καταστούν την απονομή του Δώρου μη πρακτική ή ακατάλληλη για λόγους που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή για λόγους εκτός του ελέγχου του Διοργανωτή. Σε αυτή την περίπτωση, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αλλάξει το Δώρο και να προσφέρει μια εύλογη εναλλακτική επιλογή. Ο Διοργανωτής και τα μέρη που συνδέονται με το Διοργανωτή δε φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση ή αλλαγή στο Δώρο.

5.3  Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίσταται ή εξαργυρώνεται.

5.4  Για την κατακύρωση του Δώρου ο Νικητής πρέπει να επιδείξει δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο στο Διοργανωτή.

5.5  Η εξαργύρωση του Δώρου θα πρέπει να γίνεται κατά τη χρονική περίοδο που ορίζει ο Διοργανωτής, ως αυτή θα κοινοποιηθεί στο Νικητή από το Διοργανωτή.

6. Εγκυρότητα των Συμμετοχών

Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής υποβολή των στοιχείων των Συμμετεχόντων παρέχει δικαίωμα στο Διοργανωτή να ακυρώσει τη Συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Συμμετοχές που χρησιμοποιούν προσβλητικό ή ακατάλληλο λεκτικό θα ακυρώνονται αυτομάτως.

7. Προβολή μετά το Διαγωνισμό

7.1 Με την αποδοχή του Δώρου, ο εκάστοτε  Νικητής συγκατατίθεται να λάβει μέρος σε φωτογράφιση για σκοπούς προβολής του Διαγωνισμού.

7.2 Οι Συμμετέχοντες, με την αποδοχή του Δώρου, και στο μέγιστο όριο που επιτρέπεται από το νόμο, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους, τις φωτογραφίες τους, τα βιογραφικά τους στοιχεία και τις δηλώσεις τους  σχετικά με το Διαγωνισμό ή το Διοργανωτή ή/και των προϊόντων του, χωρίς περαιτέρω αμοιβή, για διαφημιστικούς ή/και προωθητικούς σκοπούς και ο Νικητής παραχωρεί όλα τα δικαιώματά του στο Διοργανωτή σχετικά με την επεξεργασία, την τροποποίηση, τη δημοσιοποίηση και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων των παραπάνω στοιχείων.

8. Προώθηση Διαγωνισμού σε Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης

Καθότι ο Διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, και επομένως Συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί πρόσβαση σε αυτή, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εν λόγω πλατφόρμας. Διευκρινίζεται ότι ο Διαγωνισμός σε καμία περίπτωση δε χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή συνδέεται με τέτοια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

9. Περιορισμός Ευθύνης

9.1 Στο όριο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ο Διοργανωτής δε φέρει ουδεμία ευθύνη για αποζημίωση του Νικητή ή για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή σωματική ή άλλη βλάβη προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης του Δώρου.

9.2 Κατά την αξιοποίηση του Δώρου, ο Διοργανωτής ενδέχεται να κάνει χρήση υπηρεσιών τρίτων.  Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν κακή ή πλημμελή εκτέλεση των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν από τρίτους, για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν υποστεί οποιοσδήποτε κάνει χρήση του Δώρου ή κατά την παροχή υπηρεσιών συνδεόμενων οπωσδήποτε με το Δώρο. Ο Διοργανωτής ούτε υπόσχεται ούτε εγγυάται την εκτέλεση των συμβατικών ή άλλων υποχρεώσεων οποιουδήποτε τρίτου σε σχέση με το εν λόγω Δώρο.

10. Πνευματικά Δικαιώματα

10.1     Στο μέγιστο όριο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ο κάθε Συμμετέχων με το παρών εκχωρεί στο Διοργανωτή και σε όλα τα μέλη του ομίλου εταιρειών του Διοργανωτή και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που εμπλέκεται στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, τη διαρκή, αμετάκλητη, ατελή, πλήρως μεταβιβάσιμη, παγκόσμια και με πλήρη δυνατότητα υπεκχώρησης άδεια για χρήση της Συμμετοχής για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς σε οποιαδήποτε μορφή και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέσα, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε αναπαραγωγής ή/και μετάδοσης της Συμμετοχής στο διαδίκτυο και/ή στην τηλεόραση, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Διοργανωτή.

 10.2 Τα δικαιώματα που οι Συμμετέχοντες παραχωρούν στον Διοργανωτή ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς κι δεν έχουν προηγουμένως εκχωρηθεί, αδειοδοτηθεί ή με οποιονδήποτε τρόπο επιβαρυνθεί και δε θα επιβαρυνθούν κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

11. Προσωπικά Δεδομένα

Με τη Συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν, μπορούν να συλλεχτούν,  επεξεργαστούν, αποθηκευτούν ή να χρησιμοποιηθούν από το Διοργανωτή και της εταιρείας Ε-shop.cy, καθώς και να μεταβιβαστούν σε τρίτους συνεργάτες για τους σκοπούς του Δώρου και της διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και για περαιτέρω διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς του Διοργανωτή και της εταιρείας Ε-shop.cy.

12. Λοιποί όροι

12.1 Οποιαδήποτε διάταξη των Κανόνων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτομάτως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών Κανόνων.

12.2 Εάν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε Συμμετέχων έχει παραβιάσει αυτούς τους Κανόνες, ο Διοργανωτής δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αποκλείσει τον εν λόγω Συμμετέχων από το να συμμετέχει στο Διαγωνισμό.

12.3 Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει το Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του. Ο Διοργανωτής μπορεί, επίσης, να διακόψει  ή να ακυρώσει το Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, ο Διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει  έναντι των Συμμετεχόντων. Σε περίπτωση δε ματαίωσης του Διαγωνισμού, οι Συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα, απαίτηση και αξίωση κατά του Διοργανωτή, ούτε δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση λόγω οποιασδήποτε μεταβολής του.

12.4 Οι παρόντες όροι διέποντας από το Κυπριακό Δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά σχετική με το Διαγωνισμό υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Κύπρου.

12.5  Εάν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε Νικητής έχει παραβιάσει ή/και παραβιάζει αυτούς τους Κανόνες, ο Διοργανωτής δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αποκλείσει τον εν λόγω Νικητή από το να λάβει οποιαδήποτε περαιτέρω προϊόντα ή/και υπηρεσίες ως αυτές προκύπτουν από το Δώρο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ