To HELLO! Cyprus κάνει την φετινή αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα πιο μαγική από ποτέ. Κάθε μέρα μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, μέσα από το Instagram Account του HELLO! Cyprus θα διενεργείται και ένας διαγωνισμός.

Σε συνεργασία με το κέντρο ευεξίας QuickSpa, το Hello Cy προσφέρει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να κερδίσουν υπηρεσίες περιποίησης για τα άκρα, το πρόσωπο αλλά και χαλαρωτικές στιγμές μασάζ.

Στο βραβευμένο QuickSpa, ο πρώτος νικητής μπορεί να απολαύσει spa manicure, spa pedicure και mini renewing. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει spa manicure, spa pedicure και back & shoulder dry.

Οι υπηρεσίες που θα κερδίσουν οι δύο νικητές:

Spa manicure

Το σπα μανικιούρ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, προσφέροντάς την απόλυτη εμπειρία περιποίησης χεριών, αναζωογονώντας τόσο την εμφάνιση όσο και τη διάθεσή σας. Η χαλαρωτική εμπειρία ξεκινά με μια απολαυστική απολέπιση για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και ένα ελαφρύ μασάζ με αιθέρια έλαια. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ειδική μάσκα μέχρι τους αγκώνες για 15′, ενισχύοντας το αίσθημα χαλάρωσης και απαλλάσσοντάς σας από το καθημερινό άγχος ενώ αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα εις βάθος.

Αυτή η μοναδική περιποίηση ολοκληρώνεται με ένα εξειδικευμένο απαλό μασάζ πίεσης μέχρι τους αγκώνες που θα σας χαλαρώσει και θα σας τονώσει. Συμπεριλαμβάνεται κανονικό βερνίκι. Η πλούσια ενυδατική κρέμα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται, καταπολεμά αποτελεσματικά την ξηρότητα και τα σημάδια γήρανσης που είναι τόσο αισθητά στα χέρια, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται νεότερο, πιο λείο και φωτεινότερο.

Spa pedicure

Το σπα πεντικιούρ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, προσφέροντάς σας την απόλυτη εμπειρία περιποίησης ποδιών και δίνοντας μια γενική αίσθηση φρεσκάδας, ενώ αναζωογονεί τόσο την εμφάνιση όσο και τη διάθεσή σας. Η χαλαρωτική εμπειρία ξεκινά με ένα αρωματικό ποδόλουτρο και μια απολαυστική απολέπιση για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, που ακολουθεί από ένα ελαφρύ μασάζ. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ειδική κρύα μάσκα με μέντα μέχρι τα γόνατα για 15′, ενισχύοντας το αίσθημα χαλάρωσης ενώ αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

Αυτή η μοναδική θεραπεία ολοκληρώνεται με διαμόρφωση ή κόψιμο των παρανυχίδων της επιδερμίδας και στα δάχτυλα των ποδιών και ένα εξειδικευμένο μασάζ απαλής πίεσης μέχρι τα γόνατα που θα σας χαλαρώσει και θα σας τονώσει. Συμπεριλαμβάνεται κανονικό βερνίκι. Αυτή η υπηρεσία συνιστάται κάθε 30-40 ημέρες. Η πλούσια ενυδατική κρέμα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται, καταπολεμά αποτελεσματικά την ξηρότητα και τα σημάδια γήρανσης που είναι τόσο εμφανή στα πόδια, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, πιο λείο και φωτεινότερο.

Mini renewing

Αυτή η γρήγορη περιποίηση προσώπου 25 λεπτών ενεργοποιεί το κυκλοφοριακό σύστημα, προσφέροντάς άμεσα και ορατά αποτελέσματα φρεσκάδας και λάμψης.

Back & Shoulder Dry

Αυτό το μασάζ εστιάζει στους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη, προσφέροντας μια γρήγορη λύση για άμεση ανακούφιση, ειδικά όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος! Αυτές οι τρεις περιοχές του σώματος είναι οι πιο επιρρεπείς σε συσσωρευμένη ένταση, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και των παρατεταμένων ωρών εργασίας σε συνδυασμό με το υψηλό άγχος και την κακή στάση του σώματος, που προκαλούν πόνο, δυσκαμψία και πονοκεφάλους. Αυτή η θεραπεία ανακουφίζει από την ενόχληση και την ένταση από το λαιμό, τους ώμους και την πλάτη, κάνοντας σας να αισθάνεστε πιο χαλαροί, αναζωογονημένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Πως μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό:

•Like to post του διαγωνισμού στο Instagram

•Follow @Hello! Cyprus

•Follow @quickspanicosia

•Tag δυο άτομα

*Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 18/12/2023

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

TΟ HELLO / Quickspa

 (ο «Διαγωνισμός»)

Συμμετέχοντας στο Διαγωνισμό, ο κάθε Συμμετέχων (όπως ορίζεται παρακάτω) συμφωνεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις (οι «Κανόνες»). Οι Συμμετέχοντες που δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους Κανόνες δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το Δώρο (όπως ορίζεται  παρακάτω).

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους Κανόνες προσεκτικά.

1. Διοργανωτής

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Alpha Television Cyprus Limited (ο «Διοργανωτής»).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο και είναι μεταξύ δεκαοκτώ (18) και εξήντα πέντε (65) ετών, έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και δεν υφίσταται οποιαδήποτε επαγγελματική, νομική ή άλλη δέσμευση, η οποία δύναται να συγκρουστεί ή να τους εμποδίσει από το να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό (ο «Συμμετέχων» ή οι «Συμμετέχοντες»).

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό τα στελέχη, μέλη, συνέταιροι, εργαζόμενοι, αντιπρόσωποι και σύμβουλοι του Διοργανωτή και της εταιρείας Quickspa καθώς και οι σύζυγοι, γονείς, τέκνα, αδέλφια, συνέταιροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.

2.3 Ο Διαγωνισμός αρχίζει την 16/12/2023 και λήγει την 18/12/2023 («Διάρκεια του Διαγωνισμού»). Όλες οι Συμμετοχές (όπως ορίζεται παρακάτω) που θα λαμβάνονται μετά το πέρας της Διάρκειας του Διαγωνισμού θα ακυρώνονται αυτομάτως.

2.4 Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα μίας (1) μόνο Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Τρόπος Συμμετοχής

3.1 Οι Συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό αφού επισκεφτούν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram [Hello_Cyprus) και κοινοποιήσουν ή/και αναρτήσουν ή/και δημοσιεύσουν ή/και δηλώσουν ότι τους «αρέσει» (LIKE) ή/και σχολιάσουν κάτω από τα σχετικά σχόλια στο χρονολόγιο (Wall Posts) (η «Συμμετοχή»).

3.2 Απαντήσεις υβριστικές ή/και προσβλητικές δε θα γίνονται αποδεκτές και θα διαγράφονται αυτόματα.

3.3 Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος συμμετοχής δεν είναι αποδεκτός.

3.4 Μετά την παρέλευση της Διάρκειας του Διαγωνισμού, ο  νικητής του Διαγωνισμού (ο «Νικητής») θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση από ή εκ μέρους του Διοργανωτή από όλες τις Συμμετοχές που υποβλήθηκαν κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

3.5 Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον εκάστοτε Νικητή το συντομότερο δυνατό μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και θα τον ενημερώσει για τον τρόπο εξαργύρωσης του Δώρου.

4. Δώρα

4.1 Ο ένας 1ος Νικητής θα κερδίσει voucher για τις υπηρεσίες spa manicure, spa pedicure και mini renewing.

Ο 2ος  Νικητής θα κερδίσει voucher για spa manicure, spa pedicure και back & shoulder dry.

 (το «Δώρο»).

4.2  Ο Νικητής δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξει τo Δώρο που θα του δοθεί.

4.3  Το Δώρο δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή εκπτωτικό σχέδιο και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά

4.4 Για την παραλαβή του Δώρου, ο Νικητής θα  πρέπει να έρθει στα γραφεία  του  Διοργανωτή.

4.5 Το Δώρο δε συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε δεν αναφέρεται άνωθεν (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε άλλων εξόδων που είναι παρεμφερή στο Διαγωνισμό). 

5. Όροι Δώρων

5.1  Το Δώρο υπόκειται σε περιορισμό ανάλογα με τη διαθεσιμότητά του.

5.2 Ο Διοργανωτής επιδεικνύει εύλογη επιμέλεια για να διασφαλίσει ότι το Δώρο είναι όπως περιγράφεται στους Κανόνες. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να λάβουν χώρα γεγονότα τα οποία καταστούν την απονομή του Δώρου μη πρακτική ή ακατάλληλη για λόγους που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή για λόγους εκτός του ελέγχου του Διοργανωτή. Σε αυτή την περίπτωση, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αλλάξει το Δώρο και να προσφέρει μια εύλογη εναλλακτική επιλογή. Ο Διοργανωτής και τα μέρη που συνδέονται με το Διοργανωτή δε φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση ή αλλαγή στο Δώρο.

5.3  Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίσταται ή εξαργυρώνεται.

5.4  Για την κατακύρωση του Δώρου ο Νικητής πρέπει να επιδείξει δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο στο Διοργανωτή.

5.5  Η εξαργύρωση του Δώρου θα πρέπει να γίνεται κατά τη χρονική περίοδο που ορίζει ο Διοργανωτής, ως αυτή θα κοινοποιηθεί στο Νικητή από το Διοργανωτή.

6. Εγκυρότητα των Συμμετοχών

Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής υποβολή των στοιχείων των Συμμετεχόντων παρέχει δικαίωμα στο Διοργανωτή να ακυρώσει τη Συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Συμμετοχές που χρησιμοποιούν προσβλητικό ή ακατάλληλο λεκτικό θα ακυρώνονται αυτομάτως.

7. Προβολή μετά το Διαγωνισμό

7.1 Με την αποδοχή του Δώρου, ο εκάστοτε  Νικητής συγκατατίθεται να λάβει μέρος σε φωτογράφιση για σκοπούς προβολής του Διαγωνισμού.

7.2 Οι Συμμετέχοντες, με την αποδοχή του Δώρου, και στο μέγιστο όριο που επιτρέπεται από το νόμο, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους, τις φωτογραφίες τους, τα βιογραφικά τους στοιχεία και τις δηλώσεις τους  σχετικά με το Διαγωνισμό ή το Διοργανωτή ή/και των προϊόντων του, χωρίς περαιτέρω αμοιβή, για διαφημιστικούς ή/και προωθητικούς σκοπούς και ο Νικητής παραχωρεί όλα τα δικαιώματά του στο Διοργανωτή σχετικά με την επεξεργασία, την τροποποίηση, τη δημοσιοποίηση και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων των παραπάνω στοιχείων.

8. Προώθηση Διαγωνισμού σε Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης

Καθότι ο Διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, και επομένως Συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί πρόσβαση σε αυτή, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εν λόγω πλατφόρμας. Διευκρινίζεται ότι ο Διαγωνισμός σε καμία περίπτωση δε χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή συνδέεται με τέτοια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

9. Περιορισμός Ευθύνης

9.1 Στο όριο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ο Διοργανωτής δε φέρει ουδεμία ευθύνη για αποζημίωση του Νικητή ή για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή σωματική ή άλλη βλάβη προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης του Δώρου.

9.2 Κατά την αξιοποίηση του Δώρου, ο Διοργανωτής ενδέχεται να κάνει χρήση υπηρεσιών τρίτων.  Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν κακή ή πλημμελή εκτέλεση των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν από τρίτους, για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν υποστεί οποιοσδήποτε κάνει χρήση του Δώρου ή κατά την παροχή υπηρεσιών συνδεόμενων οπωσδήποτε με το Δώρο. Ο Διοργανωτής ούτε υπόσχεται ούτε εγγυάται την εκτέλεση των συμβατικών ή άλλων υποχρεώσεων οποιουδήποτε τρίτου σε σχέση με το εν λόγω Δώρο.

10. Πνευματικά Δικαιώματα

10.1     Στο μέγιστο όριο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ο κάθε Συμμετέχων με το παρών εκχωρεί στο Διοργανωτή και σε όλα τα μέλη του ομίλου εταιρειών του Διοργανωτή και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που εμπλέκεται στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, τη διαρκή, αμετάκλητη, ατελή, πλήρως μεταβιβάσιμη, παγκόσμια και με πλήρη δυνατότητα υπεκχώρησης άδεια για χρήση της Συμμετοχής για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς σε οποιαδήποτε μορφή και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέσα, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε αναπαραγωγής ή/και μετάδοσης της Συμμετοχής στο διαδίκτυο και/ή στην τηλεόραση, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Διοργανωτή.

 10.2 Τα δικαιώματα που οι Συμμετέχοντες παραχωρούν στον Διοργανωτή ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς κι δεν έχουν προηγουμένως εκχωρηθεί, αδειοδοτηθεί ή με οποιονδήποτε τρόπο επιβαρυνθεί και δε θα επιβαρυνθούν κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

11. Προσωπικά Δεδομένα

Με τη Συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν, μπορούν να συλλεχτούν,  επεξεργαστούν, αποθηκευτούν ή να χρησιμοποιηθούν από το Διοργανωτή και της εταιρείας Quickspa, καθώς και να μεταβιβαστούν σε τρίτους συνεργάτες για τους σκοπούς του Δώρου και της διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και για περαιτέρω διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς του Διοργανωτή και της εταιρείας Quickspa.

12. Λοιποί όροι

12.1 Οποιαδήποτε διάταξη των Κανόνων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτομάτως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών Κανόνων.

12.2 Εάν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε Συμμετέχων έχει παραβιάσει αυτούς τους Κανόνες, ο Διοργανωτής δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αποκλείσει τον εν λόγω Συμμετέχων από το να συμμετέχει στο Διαγωνισμό.

12.3 Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει το Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του. Ο Διοργανωτής μπορεί, επίσης, να διακόψει  ή να ακυρώσει το Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, ο Διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει  έναντι των Συμμετεχόντων. Σε περίπτωση δε ματαίωσης του Διαγωνισμού, οι Συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα, απαίτηση και αξίωση κατά του Διοργανωτή, ούτε δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση λόγω οποιασδήποτε μεταβολής του.

12.4 Οι παρόντες όροι διέποντας από το Κυπριακό Δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά σχετική με το Διαγωνισμό υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Κύπρου.

12.5  Εάν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε Νικητής έχει παραβιάσει ή/και παραβιάζει αυτούς τους Κανόνες, ο Διοργανωτής δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αποκλείσει τον εν λόγω Νικητή από το να λάβει οποιαδήποτε περαιτέρω προϊόντα ή/και υπηρεσίες ως αυτές προκύπτουν από το Δώρο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ