Η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει και τι πιο ξεχωριστό από γυναίκες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις… γυναίκες με σκοπό να αναδείξουν και να προβάλουν με τον πιο θηλυκό και ξεχωριστό τρόπο την ομορφιά τους.

HELLO! Women’s Day, λοιπόν, με ένα εκπληκτικό δώρο ομορφιάς και ένα makeover που θα αναδείξει την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου.

Οι Go Nadts, τα 2 mix & match κορίτσια Νάντια & Δήμητρα γιορτάζουν με το HELLO! την Ημέρα της Γυναίκας και σε προσκαλούν να νιώσεις… μοναδική με αυτοπεποίθηση. Με ένα μοναδικό δώρο αξίας 170€ που συμεπριλαμβάνει ένα makeover Hairstyle από την Μενεξία Αντωνιάδου και Make up από την Άντρια Αναστασιάδου αξίας 100€. Η εμφάνισή σου θα τελειοποιηθεί από Mix & Match Handmade clutch bag και ear cuff ( νέα συλλογή) αξίας 70€ από Go Nadts.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα στον ακόλουθο σύνδεσμο

 

 

Γιατί η γιορτή της γυναίκας… είναι γιορτή ομορφιάς!

Ποιες είναι όμως οι γυναίκες που “δουλεύουν” για τις γυναίκες και έχουν ως σκοπό να σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή;

Go Nadts: Οι GoNadts, τα 2 mix & match κορίτσια Νάντια & Δήμητρα επιστρέφουν δυναμικά για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο την Ημέρα της Γυναίκας και έχουν μότο το “Nooneisyouandthatisyoursuperpower”. Kαλούν όλα τα κορίτσια , γυναίκες να νιώσουν μοναδικές , με αυτοπεποίθηση και ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να το θέλουν και μέσα από τις δημιουργίες τους, προσπαθούν να τις εμπνεύσουν και τα… καταφέρνουν με τον πιο stylish τρόπο.

Μενεξία Αντωνιάδου : Hairstyle & Hair Extensions : 16 χρόνια ασχολείται με το κόσμο των μαλλιών και τα τελευταία 10 χρόνια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο ( σαν βάση) και πηγαινοέρχεται Ελλάδα για διάφορα project.

Ασχολήθηκε και έχει μεγάλη εμπειρία σε τηλεόραση, θέατρο & cinema, σε bridal Fashion shows και έχει ειδίκευση στα Hair Extensions.

 

 

Άντρια Αναστασιάδου επαγγελματίας makeup artist. Είναι στο χώρο πέντε χρόνια. Τρία χρόνια ως Mac artist και Mac Spotlight Artist. Δούλεψε το τελευταίο χρόνο στο χώρο της Τηλεόρασης και τώρα είναι freelance και εξωτερικός συνεργάτης όπως το The Agencycy. Αγαπά τις γυναίκες και θέλει να είναι αλλά και να αισθάνονται υπέροχες. Στόχος της η μοναδικότητά τους!!

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ