Ζώδια: Για αυτούς το πρώτο μισό του Δεκέμβρη θα είναι πιεστικό!

1ο Δεκαήμερο Ιχθύων
Βασικές Προκλήσεις:

Ταυτότητα και Αυτοέκφραση: Ο Κρόνος ενισχύει την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση. Αν και αυτά είναι αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά, μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα με όρια και έντονη τάση να απορροφούν τα συναισθήματα των άλλων, προκαλώντας σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου.

Πρακτικά προβλήματα: Ο Ιχθύς είναι γνωστός για την ονειρική και μερικές φορές μη πρακτική φύση του. Τοποθετημένος στον 1ο οίκο ο Κρόνος, μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στην αντιμετώπιση και διαχείριση των καθημερινών πρακτικών.

1ο Δεκαήμερο Διδύμων
Βασικές Προκλήσεις:

Επαγγελματική συνέπεια: Η ευέλικτη φύση του Διδύμου, όταν βρίσκεται ο Κρόνος στον 10ο οίκο της καριέρας, μπορεί να εκδηλωθεί ως έλλειψη συνέπειας στις επαγγελματικές αναζητήσεις. Η αναζήτηση ποικιλίας μπορεί να οδηγήσει σε συχνές αλλαγές εργασίας ή σε διασπορά της εστίασης.

Υπερφόρτωση επικοινωνίας: Ο Δίδυμος συνδέεται με την επικοινωνία. Στον 10ο οίκο, μπορεί να υπάρχει μια τάση για υπερβολική επικοινωνία ή να κατακλυζόμαστε από επαγγελματικές αλληλεπιδράσεις, οδηγώντας σε άγχος ή κακή επικοινωνία.

Ζώδια zodia-fovos
Ζώδια: Για αυτούς το πρώτο μισό του Δεκέμβρη θα είναι πιεστικό!

1ο Δεκαήμερο Τοξότη
Βασικές Προκλήσεις:

Ανησυχία στο σπίτι: Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Όταν τοποθετείται ο κρόνος στον 4ο οίκο, που αντιπροσωπεύει το σπίτι και τις ρίζες, μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ανησυχίας ή δυσαρέσκειας με την οικιακή ζωή.

Εξισορρόπηση ελευθερίας και ευθύνης: Η επιθυμία για ελευθερία και επέκταση μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τις ευθύνες και τη σταθερότητα που συνήθως συνδέονται με τον 4ο οίκο, οδηγώντας σε εσωτερικές συγκρούσεις.

1ο Δεκαήμερο Παρθένου
Βασικές Προκλήσεις:

Κριτικές συνεργασίες: Η αναλυτική και μερικές φορές υπερβολικά επικριτική φύση της Παρθένου μπορεί να είναι προκλητική στον 7ο οίκο των σχέσεων. Αυτή η τοποθέτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια τάση εστίασης σε ελαττώματα στις συνεργασίες, οδηγώντας σε δυσαρέσκεια ή συγκρούσεις.

Τελειομανία στις σχέσεις: Η αναζήτηση της τελειότητας του Παρθένου μπορεί να εκδηλωθεί σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες στις προσωπικές σχέσεις, προκαλώντας άγχος τόσο στο άτομο όσο και στους συντρόφους του.

Πηγή: christosarchos.gr

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ