Τον τελευταίο καιρό οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν που θέλουν τη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Τομ Μπρέιντι να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Μία ανάρτηση της Βραζιλιάνας καλλονής αναζωπύρωσε τις φήμες αυτές και έκανε τους followers της να πιστεύουν ότι πράγματι χώρισε από τον πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα η Ζιζέλ σχολίασε μια ανάρτηση του Άγγλου συγγραφέα Τζέι Σέτι, που έλεγε: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διαβάστε το ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που άφησαν, ξεχώρισε αυτό της Ζιζέλ που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα emoji που σημαίνει «ευχαριστώ».

Να υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό του ζευγαριού κυκλοφόρησαν με αφορμή την απουσία της Ζιζέλ από ποδοσφαιρικό αγώνα που έπαιζε ο Τομ Μπρέιντι ενώ λίγες μέρες αργότερα, η 42 χρονη καλλονή εθεάθη στο Μαϊάμι να μην φοράει τη βέρα της.

Η αιτία του χωρισμού τους φέρεται να είναι η καριέρα του Τομ Μπρέιντι, καθώς ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε.

Σύμφωνα όμως με άλλα δημοσιεύματα και μαρτυρίες κοντινών ανθρώπων του ζευγαριού, ο Μπρέιντι και η Ζιζέλ χώρισαν λόγω της ανύπαρκτης ερωτικής τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος. Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της», είπε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ