Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” και τοποθετήθηκε για διάφορα μέτωπα κριτικής που έχουν ξεσπάσει κατά του Νίκου Μουτσινά την τελευταία περίοδο βάζοντας τα πράγματα στη “θέση” τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ο Νίκος είναι το καλύτερο παιδί. Παίζει καλή τηλεοπτική μπάλα. Αυτό που κάνει ο Νίκος το κάνει καλά και βάζει “τρίποντα”. Ξαφνικά τι πάθαμε όλοι; Μας ενοχλεί ο Νίκος; Ο Νίκος δεν ήταν ο ίδιος που πέρυσι όλοι τον είχαν Θεό και τον είχαν στην κορυφή; Τι άλλαξε; Ο ίδιος Νίκος είναι, με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει την καθημερινότητα. Χθες ο Νίκος έφτασε 23%. Ξέρεις κάποιον να κάνει περισσότερα;

Αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλιά της για την κατάσταση στην τηλεόραση: “Όποιοι κάνουν τώρα 15% είναι τεράστια επιτυχίαΚαι δεν μιλάω για τα παιχνίδια που παίρνουν έτοιμη τη ¨βίβλο” από το εξωτερικό”, συμπλήρωσε για τα τηλεοπτικά νούμερα.

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο χιουμοριστικό σχόλιό της για το Γιάννη Λάτσιο που προκάλεσε εντυπώσεις: “Έκανα λίγο χιούμορ. Συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια με επιτυχία. Όταν έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος έφυγα και εγώ για να τον ακολουθήσω. Ο Γιάννης Λάτσιος είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών, πρόεδρος του Open. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Επομένως επειδή συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια είχα το δικαίωμα να κάνω αυτό το χιούμορ”ανέφερε.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ