Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή ROUK ZOUK στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με αρκετές στιγμές της να γίνονται viral.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εέχει αρκετά γερά θεμέλια με το κανάλι, και όπως αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα από τον Γιώργο Σκρομπόλα, οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν τη συνεργασία τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόκειται να παρουσιάσει ξανά -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής-, το ROUK ZOUK και ενδέχεται η έβδομη σεζόν του να ανανεωθεί. Ακομα, γίνονται συζητήσεις και για βραδινή ζώνη, με το The Traitors να έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ το όνομά της έχει παίξει και για το Your Face sounds familiar.

ζέτα μακρυπούλια
Η παρουσιάστρια αν επιστρέψει ξανά στη βραδινή ζώνη, όπου έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν, θα αποτελέσει μια ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη. Ο ΑΝΤ1 «τής έχει μεταδώσει μια αίσθηση ασφάλειας», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δώσει συνέντευξη στο The 2Night Show και είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και στο συμβόλαιό της.

«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έλεγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει. Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ