Η Ζέτα Δούκα έσπασε τη σιωπή της για την αγωγή που δέχτηκε εχθές από τον Γιώργο Κιμούλη μαζί με την Δώρα Χρυσικού, τον Νίκο Ψαρρά και το ΣΕΗ.

Η γνωστή ηθοποιός με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διέψευσε τους ισχυρισμούς του συνηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, κ. Καπερνάρο κατηγορηματικά ενώ δέχτηκε την υποστήριξη των διαδικτυακών της ακολούθων.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα τόνισε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες αποτελούν μια προσπάθεια του γνωστού ηθοποιού να απεκδυθεί τις ευθύνες του και ότι παρά το υπέρογκο ποσό που ο ίδιος απαιτεί στην αγωγή του, οι εναγόμενοι δεν πρόκειται να υποκύψουν.

Από την πλευρά της η Δώρα Χρυσικού σχολίασε το συμβάν ως εξής: “Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση…. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα“.

Έπειτα συμπλήρωσε για το περιστατικό βίας που είχε καταγγείλει Ζέτα Δούκα: “Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει“.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ