Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Σακίρα και ο πρώην σύζυγος της και διεθνής ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, ο Πικέ φαίνεται ότι έχει γυρίσει ήδη σελίδα στην προσωπική του ζωή στο πλευρό της 23χρονης Κλάρα Κία, που εργαζόταν μέχρι πρότινος σε bar. Οι δύο τους μάλιστα δεν κρύβονται πια και ζουν τον έρωτα τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Πάντως δεν αποτελούν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς Τύπου καθώς δέχονται επικρίσεις συνεχώς για τη σχέση τους. Αυτός μάλιστα είναι και ένας λόγος που το ζευγάρι δεν διανύει μία καλή φάση στα ερωτικά του, καθώς υφίσταται μια γενική απόρριψη από τον κόσμο που φαίνεται να έχει ταχθεί με το μέρος της Σακίρα.

Ίσως βέβαια κάτι τέτοιο να μην ισχύει και να συνεχίζουν απτόητοι να ζουν τον έρωτά τους, αν κρίνουμε από την πρόσφατη εμφάνισή τους.  Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στο Παρίσι, σε τρυφερές στιγμές καθώς δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να μοιράζονται παθιασμένα φιλιά.

Πικέ
Photo: Twitter

Αντίθετοι στη σχέση Πικέ-Κία φαίνεται πως είναι και οι γονείς της Κλάρα

Η Σακίρα, δεν είναι η μόνη που δυσανασχετεί με την απόφαση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, να δημοσιοποιήσει τη σχέση του με την Κία.

Οι γονείς της Κλάρα Κία δεν συμφωνούν με την έκταση που έχει λάβει η σχέση της κόρης τους με τον Πικέ. Τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της αισθάνονται άβολα με το γεγονός ότι το όνομα της κόρης τους ακούγεται τόσο έντονα αυτό το διάστημα και οι ίδιοι επιθυμούν να κρατήσουν όσο είναι αυτό δυνατό, κρυφά τα προσωπικά τους στοιχεία. Δυσανασχετούν σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα με την έκταση που έχει πάρει η σχέση της κόρης τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον εγκρίνουν τον Πικέ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ